Venues

Amerpodia inclusief ‘nieuwe locatie’ klaar voor een eventful 2022

“We staan te springen om weer gasten te ontvangen”

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Dat we op slot zitten vinden we maar niets in onze branche. We houden juist van de energie en reuring. Kortom, gas op die lolly. Datzelfde geldt ook voor Amerpodia. Het is nog even wachten tot ze weer volop evenementen mogen organiseren. Gelukkig heeft deze Amsterdamse organisatie in de tussentijd met haar locaties absoluut niet stilgezeten, maar stond ze klaar voor verandering en vernieuwing.

Sterker nog; er is een ‘nieuwe locatie’ in Amsterdam bijgekomen en ook op de andere locaties zijn positieve ontwikkelingen gaande, allemaal in het kader van het organiseren van een jaar vol live evenementen! We deden een rondje langs de locaties.

De Nieuwe Liefde | Nieuwe locatie in Amsterdamse evenementenmarkt

Oké, het is niet een écht nieuwe locatie, want Amerpodia had De Nieuwe Liefde al in bezit, maar voor haar zusterorganisatie De Vrije Academie werden hier in anderhalf jaar tijd meer dan 1.000 lezingen gefaciliteerd, waardoor de locatie in de praktijk weinig beschikbaar was voor andere organisaties. Daar komt vanaf nu verandering in. Deze locatie met diverse zalen, geweldige zichtlijnen en inspirerende uitstraling is vanaf nu weer te boeken. Yeah!

De Nieuwe Liefde - Amerpodia - grachtenpand

De Rode Hoed | 30 jaar jubileum gevierd met vernieuwde inventaris

Een tijd terug schreven we al over de uiteenlopende mogelijkheden van De Rode Hoed. In de tussentijd hebben hier nog veel meer toffe events plaatsgevonden. Deze ex-schuilkerk heeft een rijke historie, waarvan de laatste 30 jaar als evenementenlocatie. Achter de prachtige raampartijen bevinden zich diverse zalen vol authentieke details en een uitmuntende akoestiek.

Met het jubileum in het achterhoofd besloot Amerpodia om in deze locatie te investeren met nieuw inventaris, AV-faciliteiten en een technisch team dat zorgt voor state of the art producties. Geloof ons, in 2022 gaan er nog veel meer onvergetelijke evenementen plaatsvinden.

De Rode Hoed - Oosterhuiszaal
Amerpodia - De Rode Hoed - paraplu - feest
Amerpodia - De Rode Hoed - Gevel
Rode Hoed - Oosterhuiszaal

Felix Meritis | “Met opgedane ervaring zijn we klanten nog beter van dienst”

Deze locatie heeft enkele jaren zijn deuren gesloten voor een grondige renovatie om vervolgens door de coronamaatregelen grotendeels dicht te blijven. Dat is enorm spijtig, want wat ziet deze locatie er geweldig uit en wat zijn hier een hoop mogelijkheden.

Gelukkig waren er genoeg organisaties die op de momenten dat het mocht optimaal gebruik hebben gemaakt van deze locatie. Denk bijvoorbeeld aan dit internationale event, het Back to the Future-event en het RTL Verkiezingsdebat. Laat 2022 maar het jaar worden waarin Amerpodia nog meer in volle glorie kan shinen. Of, zoals Dennis Scheffers van Amerpodia zegt; “Alle renovaties zijn afgerond, het personeel is er klaar voor. Laat het maar weer beginnen, we hebben er zin in bij Felix Meritis.”

Back-to-the-Future-Into-outer-space-feest-bij-Felix-Meritis-Amerpodia
Amerpodia Felix Meritis vooraanzicht met gracht
RTL Verkiezingsdebat bij Felix Meritis Amerpodia

Klaar voor 2022

Zoals we al aangaven: de kracht van Amerpodia is het altijd inspringen op kansen en het omarmen van verandering. Dat ervaar je als opdrachtgever of gast op al hun locaties.

Hier wordt een aanvraag met twee handen aangepakt, word je volledig ontzorgd en kan je na afloop terugkijken op een geslaagd event… in De Rode Hoed, Felix Meritis of de nieuwe De Nieuwe Liefde. Laat die versoepelingen maar komen, want bij Amerpodia bieden ze jou een podium om met een event te schitteren!

Beeld: Amerpodia