Venues

Felix Meritis speelt met hologramprojectie in op anderhalvemeterregel

Hogere capaciteit én meer spectaculaire presentaties

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Projectie Mr Beam in Zuilenzaal van Felix Meritis Amerpodia

Als eventlocatie beleef je op dit moment lastige tijden. Waar sommigen wachten op betere tijden, springen anderen met bijzondere initiatieven in op de maatregelen die de overheid tegen de verspreiding van het coronavirus oplegt. Zo ook Felix Meritis die dit jaar snel een livestream studio ontwikkelde die in alle zalen is in te zetten. Een slimme toevoeging, waar door tal van opdrachtgevers gretig gebruik van is gemaakt.

We zitten in een stevige lockdown, met als doel een snelle daling van het aantal besmettingen te realiseren, zodat daarna onder andere de eventlocaties langzaam weer open mogen. Felix bereidt zich hier op voor met een slim voorstel waardoor live events meer impact krijgen én meer gasten het kunnen ervaren!

Spreker in zaal één, gasten in zaal twee

In samenwerking met Mr. Beam wordt in de Zuilenzaal een vaste opstelling voor hologramprojectie gecreëerd. Deze prachtige, historische ruimte is met de metershoge boekenkast het ideale decor voor jouw event. Voor jouw gasten wel te verstaan, want de spreker staat in een andere zaal van Felix Meritis in een speciaal hiervoor ontwikkelde streaming studio. Hierdoor kunnen meer gasten live in de ruim 200 m2 zaal aanwezig zijn. Dat is nog eens slim inspelen op de anderhalvemeterregel! Of op een mogelijk reisverbod, want je kunt op deze manier ook internationale sprekers vanuit hun eigen land op bijzondere wijze een presentatie laten geven in Nederland.

Projectie van walvis in aquarium van Mr Beam in Zuilenzaal van Felix Meritis Amerpodia

Hologramprojectie zorgt voor meer diepte in presentaties

Een titel met een dubbele lading? Inderdaad, want holografische projectie zorgt allereerst voor een sterk 3D-effect ten opzichte van presentaties op een standaard scherm. Maar daarnaast kan je door de toevoeging van sterke animaties veel meer lading geven aan de boodschap van de spreker.

Vanaf nu geen statische presentatie vanachter een katheder (of met een beetje geluk, een statafel). Laat de spreker door een wereld lopen waarin van alles kan gebeuren. Auto’s die voor en achter hem rondrijden, wolken die overzweven of het logo wat stralend ronddraait achter hem. En weg met die standaard PowerPoint-presentaties met veel te veel tekst. Laat een vliegtuig overvliegen met op de banner de naam van de volgende spreker of laat cartooneske tekstballonnen oppoppen met belangrijke jaarcijfers.

Heb jij komend (voor)jaar een event en wil je ze verrassen met een bijzondere presentatie, dan moet je zeker naar Felix Meritis, want na een lange verplichte sluiting kan je daar je (holo)gram halen!

Beeld: Mr. Beam