Venues

Modern, klassiek of out of the box… de Rode Hoed daagt eventmanagers uit!

Verrassend veel mogelijkheden voor uiteenlopende concepten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De Rode Hoed is voor velen een bekende naam in locatieland. Gerenommeerd om bekende events uit het verleden, maar vooral gewild om wat er allemaal nog meer mogelijk is. Zien is namelijk geloven, want deze historische locatie met moderne ambities heeft enorm veel in haar mars. De deuren van de Rode Hoed staan wagenwijd voor jou open!

Niet enkel de deuren staan open, ook het personeel verwelkomt je met open armen. Zo bood Elsa Mulder, van de afdeling Productie, mij direct een rondleiding aan toen ik na ‘een dagje Babs‘ bij de Rode Hoed aankwam. Een voorbeeld van de warme cultuur die voelbaar is zodra je dit cultuurhuis betreedt.

De Rode Hoed - elise - partymanager

Dit monumentale pand aan de Keizersgracht biedt als cultuurhuis een brede programmering aan. Merk je dat ook bij de zakelijke events?

“Absoluut, in de afgelopen eeuwen heeft deze locatie onder andere dienst gedaan als de grootste schuilkerk van Nederland. Ook vandaag de dag ís iedereen welkom en vóelt iedereen zich welkom. Er vindt een verscheidenheid aan events plaats met dito doelgroepen. Van de kenmerkende debatten en congressen naar inmiddels ook steeds meer fashion shows, award-uitreikingen en productpresentaties. Als je het mij vraagt, zit de kracht hem in de warme ambiance vol moderne elementen. Een huis vol karakter!”

Het blijft een schuilkerk, hoe gemakkelijk kan je de ruimte transformeren naar een specifiek eventconcept?

“De Oosterhuiszaal heeft het fijne van een sfeervolle locatie, met de mogelijkheden van een blackbox. In mum van tijd en met relatief weinig middelen, turn je de zaal om naar een impactvolle uitstraling. Niet voor niets dat hippe kleding- en drankmerken hun events bij ons hebben georganiseerd. Zelfs statige gala’s krijgen hier een verrassende twist, zoals tijdens het House of Animals Awardgala waar op de rode loper én in de zaal tal van BN-ers zij aan zij liepen met een eigen hond of opvanghond. Het kan hier allemaal. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de verrassende hoogte en de mogelijkheden op de vides.”

De foto’s spreken voor zich, daarom is ons advies om de beschrijving in de Company Guide te checken, met daarin alle aantallen, oppervlaktes én mogelijkheden.

Rode Hoed - Oosterhuiszaal
Rode hoed - house of animals gala
Rode Hoed - Oosterhuiszaal

Wauw, ik had niet verwacht dat de subzalen er zo stijlvol uit zouden zien.

“Dat horen we vaker. De Oosterhuiszaal is prachtig, maar ik vind dat de zes overige subzalen na de verbouwingen evenredig veel aandacht verdienen. Elke ruimte heeft een moderne, warme uitstraling, zonder de huiselijke sfeer uit het oog te verliezen. Dat is knap gedaan, al zeggen we het zelf. We merken dat een meeting daardoor al snel tot de kern komt.”

Wij nemen onze hoed af voor de Rode Hoed en dagen eventmanagers uit voor een bezoek. Wedden dat je snel barst van de ideeën voor jouw volgende event?! Of zoals Elsa het gesprek afsluit: “Zie ik je snel voor een rondleiding?”

De Rode Hoed - Groenzaal
De Rode Hoed - Amsterdamzaal
De Rode Hoed - Zwanenzaal

Beeld: Rode Hoed