9x advies voor catering na corona

Veiligheid en hygiëne op culinair gebied

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Borrelplank met vleeswaren op schrijfpalet - MPS

We steken niet onder stoelen of banken dat we trots zijn op onze event experts die geloven in het delen van kennis. Miranda Hesselmans van MPS is er één van. Zij vroeg of ze haar adviezen over catering na corona mocht delen.

Uiteraard, want als er iets belangrijk is en blijft is het wel het aspect van veiligheid en hygiëne tijdens events. Laat catering daar nou een groot en belangrijk onderdeel van zijn.

Adviezen rondom verschillende onderwerpen

In het Kennisbank-artikel zet Miranda negen verschillende thema’s uitéén, te weten:

  • Ruimte
  • Voldoende afzet
  • Voedselveiligheid
  • Spreiding
  • Individuele porties
  • Presentatie
  • Food Stations
  • Crew
  • Duurzaamheid

Check snel het artikel en kijk wat jij hier tijdens jouw aankomende events mee kunt doen!