Van Der Linde Catering biedt online kookstudio; kook mee met bekende chefs!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Menig kijker van een online event wordt tegenwoordig verrast met een cateringbox waar ze tijdens de digitale meeting van kunnen genieten. Hartstikke lekker maar met beperkte impact. De culinaire online beleving tot één geheel brengen, waarin genieten hét onderdeel is van de bijeenkomst, kan dat?

Absoluut, dachten ze bij Van Der Linde Catering + Evenementen! Aan alle creatieve culinaire boxen van Smaakvolle Boxen wordt ter inspiratie voor een medewerker, een team, een bedrijf of relaties nu een totaalconcept toegevoegd. En wat voor één! Kook mee met Herman den Blijker tijdens uw jaarafsluiting of haak in op het kick-off event met Bibian Mental in deze digitale culinaire shows.

Volwaardige online (kook)shows op maat

Van der Linde Catering + Evenementen heeft permanent een volwaardige online kookstudio gecreëerd. Hier kunnen inspirerende programma’s worden gehost voor bijvoorbeeld een eindejaarevent of kick-off meeting.

Op zichzelf al top, maar het wordt pas echt gaaf als gasten thuis een culinaire box ontvangen en een (bekende) kok de gasten door al het lekkers heen leidt. Hoe mooi is het, als het verhaal achter de producten gepassioneerd verteld wordt door de kok die de box heeft samengesteld. Of als de chef samen met een CEO tijdens het programma live laat zien hoe de gerechten worden bereid.

Helemaal het einde is het, als het thema ‘een kijkje in de keuken’ écht een dubbele lading krijgt. Hoe? Door met inhoudelijke sessies, pratend aan de keukentafel een kijkje te nemen in de keuken van een organisatie. Voeg daar een toefje interactie aan toe door aan het einde met een kookworkshop letterlijk een kijkje in de keuken te nemen van alle gasten thuis. Ondertussen speelt er livemuziek op de achtergrond mee in het event. Super tof! Bij De Nieuwe Keuken  denken ze creatief met je mee.

Herman den Blijker en twee koks tijdens kookworkshop GOUD bij De Nieuwe Keuken Van der Linde Catering
Papier met silence uitzending tijdens opnames online kookworkshop Van der Linde Catering

Succesvolle shows met open inschrijving

Dat de kookstudio nu al een begrip is, blijkt uit de succesvolle shows die gepland staan. NUNCtv heeft er diverse titels geprogrammeerd met open inschrijving. Het enige wat je moet doen is een culinaire box bestellen.

Wat te denken van de ‘Samen voor GOUD kookshow’ voor de Rotterdamse Topsporters of een live interview met Bibian Mental voor de Mentelity Foundation. Een deel van de opbrengst gaat tevens naar het goede doel. U en uw gasten kunnen deze sessies bijwonen bij aanschaf van een culinaire box. Check hier de data.

Zelf meedoen of een show cadeau doen?

Blok bijvoorbeeld vrijdag 18 december in jouw agenda. Dan verzorgt namelijk niemand minder dan Herman den Blijker een online diner die hij samen met jou bereidt. Hij vanuit De Nieuwe Keuken, jij vanuit jouw keuken.

Bestel hier de culinaire box, check online in en smul als eerste van het kerstdiner wat Herman in zijn restaurant GOUD serveert. Lukt de achttiende niet? Herman, of een andere topchef, kan ook op een ander moment exclusief voor jouw organisatie een kookworkshop verzorgen. Dan weet je zeker dat jouw medewerkers over je bedrijf zeggen: Wij zijn Goud!

Beeld: Van der Linde Catering + Evenementen, Restaurant GOUD, NUNCtv, De Nieuwe Keuken