MPS | food & design:
De medewerkers centraal stellen zorgt voor een sterke catering beleving en hospitality

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
MPS food & Design - twee dames onder een parasol met pretzels

Iedereen kan koken, maar wat je maakt, hoe je het presenteert en wie erbij betrokken is, dat maakt het verschil. Een boute uitspraak, maar wel eentje die MPS (Martinair Party Service) compleet typeert! Het zijn namelijk de mensen die het verschil maken; de food designers die over elk concept nadenken, de keukenmedewerkers die met passie de gerechten (live) bereiden en de bedieningsmedewerkers wiens service en glimlach medebepalend zijn voor de sfeer van een event.

MPS team

De aandacht voor medewerkers gaat ver. Volledig logisch, want een cateraar verzorgt een groot onderdeel van een event, namelijk het eten, drinken en de hospitality. Het is de lijm van het event! Het is allemaal mensenwerk, dus daarin zit het verschil. Niet alleen in de service, maar ook in de keuze van de gerechten, de presentatievorm, het gekozen meubilair etcetera. Alles moet naadloos op elkaar aansluiten.

MPS is een belangrijke speler in de eventcatering en de onuitputtende drang naar een hoog serviceniveau is steeds voelbaar. Zo werft MPS haar eigen medewerkers en worden deze volgens hoge standaarden opgeleid. Hospitality moet door de aderen stromen, niet alleen bij de mensen op de vloer, maar ook op kantoor. Je merkt de gedrevenheid en de betrokkenheid vanaf het eerste contact!

MPS - bediening - manden

Daardoor is een cateringvoorstel ‘standaard op maat’ écht vanzelfsprekend. Accountmanagers die bruisen van de energie en, volgens opdrachtgevers, rete-enthousiast zijn. Food designers die met ongelooflijke creativiteit elk foodconcept perfect passend maken bij de opdrachtgever. Koks die vol trots live voor de gasten de gerechten bereiden.

Ook dat is typisch MPS, van verduurzaming een beleving maken. Niet onnodig een stuk vis vanuit Rotterdam naar de productiekeuken brengen en daarna naar de locatie waar het event plaatsvindt. Nee, wat je ter plekke kunt bereiden, doe je live. Zo weinig mogelijk vooraf produceren, zoveel mogelijk lokaal inkopen en bereiden. Beter voor het milieu, beter voor het event. Live cooking zorgt namelijk voor een extra versbeleving én dat gasten bij een walking dinner niet het gevoel hebben een gerecht gemist te hebben omdat ze even fijn in gesprek waren. Dat zijn de puntjes op de i.

MPS heeft hospitality en aandacht voor de opdrachtgever tot een kunst verheven en dat ervaar je in elk contact en proef je in elk gerecht.

MPS food & design - gedekte lange tafel
MPS
MPS
MPS
MPS Food & Design - cateringmedewerkster met dienblad
Kenmerken
  • Verbinding
  • Verbeelding
  • Verdieping
  • Verduurzaming
Eigenschappen
  • SpecialismeConceptcatering