Flashback Friday: 7x on- en offline kerstgeschenken waar jij collega’s écht blij mee maakt

Bijzondere geschenken in een bijzondere tijd

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, is het een goed moment om na te denken over een bijzonder bedankje. Er zijn genoeg mogelijkheden om van het kerstgeschenk een feest te maken, zowel online als offline.

We dachten out of the christmasbox en lieten de standaard kerstpakketten achterwegen. Gelukkig zijn er nog genoeg interessante alternatieven te vinden!

Sfeervolle kerstmarkt bij het Nederlands Openluchtmuseum

Met al dat ‘half thuis/half op kantoor’-werken wordt een fysieke ontmoeting met het team door medewerkers zeer gewaardeerd en in de toekomst steeds belangrijker. Hoe ideaal is het dan om het jaar feestelijk af te sluiten met een kerstmarkt. Helemaal als het plaatsvindt op misschien wel de meest sfeervolle plek van Nederland tijdens de winterse decemberdagen, namelijk bij Nederlands Openluchtmuseum. Merry Christmas!

Nederlands Openluchtmuseum kerstmarkt

De Borrelshow maakt jouw kerst onvergetelijk

Een garantie op entertainment; daar worden wij erg blij van. Inmiddels hebben we De Borrelshow al meermaals live en online mogen ervaren en één ding is zeker; we hebben nooit die garantie hoeven opzoeken. Deze muzikale enthousiastelingen weten van het begin tot het einde te verrassen met een mix van interactie, speelse verrassingen en competitieve elementen waarin humor centraal staat. Laat een kerstshow speciaal op maat maken voor jouw medewerkers. Succes gegarandeerd!

Quiz show Borrelshow - foto Tycho Müller | Tycho

The Box Company zorgt met kerst voor teambuilding 2.0

Sneeuwvlokken, kerstbomen, kerstballen, de kerstman: in deze kerstspecial van The Box Company komt alles wat kerst gerelateerd is aan bod. Is jouw bedrijf klaar voor teambuilding in kerstsfeer? Zet die warme Chocomel maar klaar en let the games begin!

The Box Company heeft niet alleen gedacht aan een online strijd, maar ook een fysiek element. Met de verschillende kerstborrel boxen die in combinatie met de online game aangeschaft kunnen worden, maakt jouw bedrijf zich volledig klaar voor de digitale kerstborrel.

The Box Company biedt keigave kerst-teambuilding

Bedank medewerkers met een videokaart

Niet heel vernieuwend, maar nog steeds een ludieke manier om iemand op ludieke wijze te bedanken. Met deze videokaart kun je een gepersonaliseerde boodschap opnemen en op een kaart laten bezorgen. De perfecte manier om op afstand je medewerkers, klanten of relaties persoonlijk te prijzen voor hun harde werk. Het kost je flink wat keren inspreken van alle namen, maar het is het waard. Echt!

Vidley videokaart

De Kerst Carrousel

Al eerder schreven we over de complimentencaroussel van Eventz. In het verlengde daarvan ontwikkelden zij voor de feestdagen de Kerst-Carrousel.  Een paar dagen voor kerst ontvangen gasten een kerstpakket met daarin tien ingepakte cadeaus en op ieder cadeau een QR-code met de datum waarop je deze mag openen. Op deze manier wordt men tien dagen lang verrast met verschillende videoboodschappen.

Eventz kerstcarrousel QR code

Online Kerstmis met de virtuele kerstmarkt

Een combinatie van online shoppen, een uitgebreid assortiment en elkaar digitaal ontmoeten: op de virtuele kerstmarkt krijg je de mogelijkheid om medewerkers een kerstgeschenk coronaproof uit te laten zoeken in een 360 graden omgeving. Een volledig verzorgd online platform waar je spellen kunt spelen, een pubquiz kunt houden of bij een interactieve bingo prijzen kunt winnen. Ideaal dus om op afstand met elkaar te verbinden!

Virtuele kerstmarkt impressie More Than Gifts

Tel samen af met deze adventskalenders

Ook adventskalenders heb je in alle vormen en maten. Zo heb je adventskalenders van Rituals, Harry Potter, bier en ga zo nog maar even door. Je kunt jouw bedrijf ook een maand lang in huis bij je collega’s, klanten of relaties brengen met een gepersonaliseerde adventkalender met chocolaatjes of een eigen invulling.

Zo zie je maar, er zijn genoeg alternatieven voor een standaard kerstpakket. Ontdek de mogelijkheden en maak er ook tijdens deze kerst een feestje van!