7x on- en offline kerstgeschenken waar jij collega’s écht blij mee maakt

Bijzondere geschenken in een bijzondere tijd

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
My_Magical_Moment_Tree_Kadoburo_2020

Het is een heftig jaar waar we in zitten, zeker ook voor jouw medewerkers. Met de feestdagen in het vooruitzicht, is het een goed moment om na te denken over een bijzonder bedankje. Een live beleving in plaats van een standaard kerstattentie is helaas lastig in de huidige situatie, maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven om van het kerstgeschenk toch een feest te maken, zowel online als offline.

We dachten out of the christmasbox en lieten de standaard kerstpakketten achterwegen. Gelukkig zijn er nog genoeg interessante alternatieven te vinden!

My Magical Moment Tree

Met de My Magical Moment Tree breng je kerst bij je medewerkers thuis. Het pakket bestaat uit een boom, rode pot, LED-lichtjes, kerstballen, slinger en aarde waarin je de boom moet planten. Leuk om thuis de boom te versieren, maar nog leuker om er een competitie van te maken tijdens een digitale kerstborrel. Allemaal tegelijkertijd de stekker in het stopcontact voor een beeldscherm vol kerstverlichting. Merry Christmas!

My_Magical_Moment_Tree_Kadoburo_2020

Een kerstwijn is wel zo fijn

Een borrel is tijdens de kerst onmisbaar. Als de kerstborrel online plaats moet vinden, wil je natuurlijk wel iets te drinken verzorgen. Met de wijnfles op brievenbusformaat tover je de postbode om tot sommelier en is iedere medewerker voorzien van een compact flesje wijn.

De postbode aan het werk zetten is niet de enige manier om een fles wijn bij je medewerkers te krijgen. Een gepersonaliseerd, speciaal wijnkistje is ook een goed idee. Deze wijnkistjes zijn te personaliseren en zijn beschikbaar in verschillende varianten: een motor, bus, vrachtwagen, fiets of bulldozer. Heel toepasselijk voor bepaalde sectoren!

Doos met fles kerst - Jij&ik Wijn

Kijk samen een kerstfilm

Lekker op de bank ploffen en een leuke kerstfilm aanzetten; iedereen heeft zich er rondom de feestdagen wel eens schuldig aan gemaakt. Maar heb je er wel eens over nagedacht dat je dit ook met collega’s kunt doen? Via Netflix Party kun je een link delen nadat je via een Chrome browser een Netflix film hebt opgestart en iedereen kan vervolgens meekijken – en chatten. Niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens gratis. Let’s get this (Netflix) party started!

Bedank medewerkers met een videokaart

Niet heel vernieuwend, maar nog steeds een ludieke manier om iemand op ludieke wijze te bedanken. Met deze videokaart kun je een gepersonaliseerde boodschap opnemen en op een kaart laten bezorgen. De perfecte manier om op afstand je medewerkers, klanten of relaties persoonlijk te prijzen voor hun harde werk. Het kost je flink wat keren inspreken van alle namen, maar het is het waard. Echt!

Vidley videokaart

De Kerst Carrousel

Al eerder schreven we over de complimentencaroussel van Eventz. In het verlengde daarvan ontwikkelden zij voor de feestdagen de Kerst-Carrousel.  Een paar dagen voor kerst ontvangen gasten een kerstpakket met daarin tien ingepakte cadeaus en op ieder cadeau een QR-code met de datum waarop je deze mag openen. Op deze manier wordt men tien dagen lang verrast met verschillende videoboodschappen.

Eventz kerstcarrousel QR code

Online Kerstmis met de virtuele kerstmarkt

Een combinatie van online shoppen, een uitgebreid assortiment en elkaar digitaal ontmoeten: op de virtuele kerstmarkt krijg je de mogelijkheid om medewerkers een kerstgeschenk coronaproof uit te laten zoeken in een 360 graden omgeving. Een volledig verzorgd online platform waar je spellen kunt spelen, een pubquiz kunt houden of bij een interactieve bingo prijzen kunt winnen. Ideaal dus om op afstand met elkaar te verbinden!

Virtuele kerstmarkt impressie More Than Gifts

Tel samen af met deze adventskalenders

Ook adventskalenders heb je in alle vormen en maten. Zo heb je adventskalenders van Rituals, Harry Potter, bier en ga zo nog maar even door. Je kunt jouw bedrijf ook een maand lang in huis bij je collega’s, klanten of relaties brengen met een gepersonaliseerde adventkalender met chocolaatjes of een eigen invulling.

Zo zie je maar, er zijn genoeg alternatieven voor een standaard kerstpakket. Ontdek de mogelijkheden van online en maak er ook tijdens deze bijzondere kerst een feestje van!