De kerstdagen komen eraan. Dat gaat vaak gepaard met verplichte familiebezoeken en vrijwillige kerstkilo’s (of was het nou andersom). Naast een stuk wild of verstandig vega, komen deze dagen vooral de gourmetstellen tevoorschijn. Nou zijn we niet vies van een lekker stukje gourmetten*, maar dat kan toch wel wat stoerder?
In deze koude decemberdagen is het goed warmte aan tafel te brengen. Daar heeft De BorrelFabriek goed op ingespeeld met hun indoor barbecues. Dat lees je goed! Zij hebben de perfecte oplossing voor een picture perfect kerstdiner!
Stoer ‘sitdownen’ op jouw kerstfeest
Waar vroeger menig man op een zwoele zomeravond met een biertje in de hand in de tuin het vlees stond om te draaien, kan dat nu tijdens de donkere kerstdagen ook binnen. Het bier wordt vervangen door wijn en de grote groenen eieren door glimmende rvs-barbecues.
Buiten worden deze sharing barbecues door de chefkoks flink opgestookt, wat gepaard gaat met veel vuur en spektakel. Is het tijd om aan tafel te gaan, dan worden de barbecues naar binnen verplaatst. Start the sharing!
Van sappige hamburger tot vegan shaslick
Denk je dat barbecueën altijd gepaard gaat met de inzet van niet-duurzaam voedsel (lees, vlees!), dan heb je het mis. De vleeswaren zijn te vervangen door 100% plantbased varianten. En de doorgaans als bijgerecht op tafel geplaatste groenten en winterse salades, pakken tijdens dit culinaire concept net zo gemakkelijk de hoofdrol.
Een corporate eindejaarsfeest op zijn best, warmer wordt het niet deze winter!
* We houden van woordgrappen, mooie concepten en stiekem ook van gourmetten, dus kunnen het vorig jaar geschreven Gour’met elkaar-concept van Xsaga in dit artikel niet onbenoemd laten. Over & shoutout!
Beeld: De BorrelFabriek