Flashback Friday: Het originele kerstpakket waarbij het uitpakken een leuke uitdaging is!

Ontcijfer de code, open de box

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to het Escape Kerstpakket.

Kerstpakketten, heel eerlijk; we hebben er niet veel mee. De beleving en vindingrijkheid is vaak ver te zoeken. Die mening moesten we herzien toen we het Escape kerstpakket tegenkwamen! Van binnen wellicht met dezelfde (ongeïnspireerde?) inhoud, maar van buiten met een toffe uitdaging.

Ding dong, the game starts now!

Het Escape Kerstpakket is een box die je niet zo 1, 2, 3 openmaakt. Het is namelijk vergrendeld met een codeslot. Achterhaal je de code, dan kan je genieten van de inhoud. Maar… dat gaat niet zomaar! De in de box aanwezige envelop (waar je wel gewoon bij kunt) zit vol spelmateriaal en een unieke code.

Log met die code in op een speciale website en let the game begin! We hebben het zelf mogen ervaren en heel eerlijk; het was een toffe tocht met een overvolle envelop langs puzzels, raadsels en in te scannen QR-codes. Geheel in kerstthema, inclusief liedjes én hints. Die laatste hadden we wel nodig om tot de code voor het slot te komen, maar dat maakt het wedstrijdelement tussen medewerkers alleen maar leuker. De score, bestaande uit de eindtijd en de hoeveelheid benodigde hints, wordt immers bijgehouden op het digitale scorebord. Wie mag zich de Kerstpakketten-koning(in) van 2021 noemen?

Escapebox Doe Nederland
Escapebox Doe Nederland
Escapebox Doe Nederland
Escapebox Doe Nederland

Verschillende varianten

Naast het grote Escape Kerstpakket is het ook mogelijk om te kiezen voor de Escape Suprisebox (voor de fles wijn of champagne) of de brievenbusvariant waar je een kleine attentie in kunt doen. Uiteraard geldt voor alle varianten dat zowel de dozen, inhoud als games te branden zijn in stijl van jouw organisatie.

Het Escape Kerstpakket maakt de december-attentie toch een stuk leuker!

Beeld: Escapebox Doe Nederland