Activities

Drive’n December van EventZ is een bijzonder alternatief voor eindejaarsviering

It’s the most wonderful time to…

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

December en dan vooral rond de Kerst is hét moment om samen met je medewerkers het net op te halen, successen te vieren en leermomenten achter je te laten.

EventZ heeft een geweldig concept bedacht waar je jouw medewerkers kunt bedanken voor hun inzet afgelopen jaar en op ludieke wijze het kerstpakket of eindejaarscadeau kunt overhandigen.

Mobiele beleving op eigen terrein

Laat medewerkers of relaties met hun gezinnen door een prachtig Winterwonderland rijden (of lopen) en je geeft ze een moment om nooit meer te vergeten. Onderweg in deze groots opgezette kerstwereld beleven ze wonderlijke avonturen en ontmoetingen. We vinden dit concept zo gaaf, dat we je liever ‘aan de hand’ meenemen dan er heel sferisch over te vertellen. Komt-ie…

Welkom

De ultieme Drive’n December beleving begint. Zing luidkeels ‘All I want for Christmas is Youuu’ en het avontuur gaat beginnen!

01 EventZ_Drive

Sterrenhemel

Zet je kerstmuts op en rijd, fiets of wandel onder een stralende sterrenhemel naar binnen. Neurie of zing mee met de Kerstmannenband en lik het poedersuiker van de verse oliebollen.

02 EventZ_Drive

Alice in Wonderland

Alice maakte ook een sprong in haar wondere wereld. Nu ben je zelf onderdeel van een sprookjesboek. De geur van de chocoladefabriek komt je tegemoet, terwijl Willy Wonka je hartelijk begroet en trakteert met zijn chocolade-creaties.

03 EventZ_Drive

Sneeuwbol

In deze sneeuwbol verandert alles om je heen in ‘a white X-mas’. Een bijzondere ervaring in een wereld waar je als kind al van droomde.

04 EventZ_Drive

Drive in bioscoop

Volg de ster en ontmoet deze keer de directeur in de hoofdrol. Zijn waardering naar jou en jouw collega’s laat hij zien in een hilarisch filmpje met warme boodschap. Natuurlijk komen alle namen van collega’s terug in de aftiteling.

05 EventZ_Drive

Après skihut

Binnen kleurt de warmte van de kachel de wangen rood. Hier is het feest! De DJ laat je dansen op de lekkerste kersthits met extra beat. Dit mag nog wel uren duren… maar ja, jouw collega staat al achter je om jouw plaats in te nemen.

06 EventZ_Drive

Spiegeltent

Even bijkomen in dit rustpunt van de Drive’n December-opwinding. Naast een klein stukje reflectie (even een spiegel voorhouden), is deze plek vooral bedoelt voor eventuele vragen, de toiletten en de EHBO. Service en veiligheid staan ook in deze feestmaand hoog in het vaandel.

07 EventZ_Drive

Kerstkaart

Say cheeeese… kijk in de camera en laat de fotograaf zien hoe blij jij wordt van deze over de top kerstsferen. Inderdaad, jij bent het middelpunt in deze unieke kerstkaart. Zo, hoef je ook geen kaarten meer te regelen om naar de familie te sturen, want beter dan dit wordt het niet.

08 EventZ_Drive

Kerstpakket en goede reis

De reis is soms leuker dan de bestemming… maar hier niet, want jouw manager staat je al op te wachten. In positieve zin, want hij wil je bedanken voor jouw inzet en hart voor de zaak. Met een goedgevuld kerstpakket wordt dat nog eens benadrukt. Wat tof! Tijd om naar huis te gaan met een hoofd vol verwonderingen en een pakket vol verrassingen.

09 EventZ_Drive

Van drive in naar digitale carrousel

Hoe gaaf deze beleving ook is… mochten er vanuit Den Haag nieuwe beperkingen aangekondigd gaan worden, dan heeft EventZ wederom een te gek alternatief; de Kerst Carrousel.

Daarmee kun je namelijk door middel van een te scannen QR code volledig digitaal een meerdaagse beleving creëren bij de gasten thuis. Scan je namelijk 10 dagen lang achtereen deze magische code, dan word je elke dag verrast met kleurrijke feelgood videoboodschappen van de directie, leden van de personeelsvereniging of BN’ers. Het is elke dag weer een verrassing wat of wie je nu weer in je scherm ziet verschijnen. Een terugblik, vooruitblik, het in het zonnetje zetten van een jubilaris, het voorstellen van nieuwe collega’s of juist het afscheid nemen van medewerkers. Het kan allemaal met een Kerst Carrousel en de creativiteit van EventZ. Ons advies dus; EventjeZ bellen met ze!

Beeld: EventZ