The Box Company zorgt voor teambuilding 2.0 (ook in kersteditie)

Twee extra varianten ontwikkelt van succesvolle online game

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Eerder schreven we al over Remote Teambuilding en nu wordt deze spannende game in een nieuw jasje gestopt. Leuk om samen met medewerkers te doen op elk moment in het jaar, maar extra bijzonder om tijdens de feestdagen te organiseren. De kans is namelijk groot dat dit jaar de kerstborrel op afstand plaatsvindt.

Wat is er leuker dan een online strijd in kerstsfeer? The Box Company maakt het mogelijk met een kersteditie van ‘Remote Teambuilding 2.0’.

The Next Level

Heb jij al deelgenomen aan de eerste versie van Remote Teambuilding? Wij wel, en we werden bloedfanatiek! Daarom is het tijd voor The Next Level.

Qua gameplay hetzelfde als de eerste variant, maar met nieuwe opdrachten en andere uitstraling. In teams van vier á vijf personen ga je strijden voor de eerste plaats van deze teambuilding experience. Je kunt kiezen hoe lang je wil spelen, in welke taal en of je volledig digitaal wil spelen of dat deelnemers een envelop thuis ontvangen met allerlei benodigde attributen. Kortom: het volgende level van een competitieve, online ervaring.

Remote Teambuilding inhoud envelop

Remote Teambuilding kerstspecial

Sneeuwvlokken, kerstbomen, kerstballen, de kerstman: in deze kerstspecial komt alles wat kerst gerelateerd is aan bod. Het spel is vergelijkbaar met de andere edities, maar dan compleet nieuw ontwikkeld. Is jouw bedrijf klaar voor teambuilding in kerstsfeer? Zet die warme Chocomel maar klaar en let the games begin!

The Box Company heeft niet alleen gedacht aan een online strijd, maar ook een fysiek element. Met de verschillende kerstborrel boxen die in combinatie met de online game aangeschaft kunnen worden, maakt jouw bedrijf zich volledig klaar voor de digitale kerstborrel.

Inhoud kerstpakket Remote Teambuilding

Met Remote Teambuilding breng jij de kerstsfeer bij je medewerkers thuis met een competitief spelelement. Durf jij je medewerkers uit te dagen? Kijk eens naar de mogelijkheden bij The Box Company en ga de strijd aan!