Flashback Friday: Het kerstfeest van de eeuw door realistische nepsneeuw

Sneeuwdecoratie waar je warm van wordt.

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Snoweffects_showeffects_sneeuw_decorsneeuw_papiersneeuw_snow_effect_decor_witmaken_SNEEUW

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Snoweffects. (originele plaatsing 31 oktober 2019)

We kunnen geen winter tegemoet gaan of de Elfstedentocht wordt genoemd. Maar helaas, ‘it giet voorlopig niet oan’ als we de klimaatexperts moeten geloven. Met dat besef verdwijnt ook een witte kerst als sneeuw voor de zon. Zonde, want ‘het witte goed’ spreekt enorm tot de verbeelding. En zelf met spuitbussen in de weer wil je ook niet.

Geen stress, dankzij Snoweffects ziet jouw eindejaarsfeest er witter uit dan ooit tevoren.

Een kerstevent vol beleving

We kennen allemaal de sneeuwmachines die het effect van vallende sneeuwvlokken nabootsen. Hartstikke leuk, maar het is op zeepbasis dus heel lang kan je er niet van genieten. Saillant detail overigens; wisten jullie dat de sneeuwmachines speciaal voor de Nederlandse markt zijn omgebouwd om grotere (meer onrealistische) sneeuwvlokken te creëren. Yep, daar houden we blijkbaar van!

Veel gaver wordt het met sneeuwdecoratie van Snoweffects. Ideaal voor filmsets, fotoshoots en televisie opnames, maar ook voor kerstmarkten, eindejaarsfeesten en winterse events. Voor binnen en buiten! De sneeuwdecoratie wordt opgespoten en bestaat uit Cellulose; een grondstof van papier. Daarmee is het volledig ecologisch verantwoord. Wel zo fijn.

Snoweffects_showeffects_sneeuw_decorsneeuw_papiersneeuw_snow_effect_decor_witmaken_SNEEUW-1-sneeuw

Het effect is erg realistisch, waardoor je iedere setting kunt omtoveren tot een winterspektakel. Bij indoor gebruik wordt de sneeuw geïmpregneerd en kan je er eigenlijk oneindig van genieten. Staat de decoratie buiten, dan is het goed te weten dat het weerbestendig is, maar bij zware elementen wel minder mooi wordt.

Volgens eigenaar Robbert Etman is het vooral een hele kunst om de sneeuwdecoratie zo natuurgetrouw mogelijk te laten vallen, zodat de centimeter dikke laag echt levensecht lijkt.

Roosendaal_Iceworld_ijsbaan_schaatsen_sneeuwdecor_sneeuweffect_wit_snoweffects_showeffects_decoreren-sneeuw

Wij zijn overtuigd, te meer omdat het net zo gemakkelijk wordt geplaatst als verwijderd. Het enige wat je nodig hebt is een stoffer, blik en een beetje water. En voor de beeldvorming; de buxusboompjes zoals in onderstaand voorbeeld… die kan je daarna weer groen opleveren, zodat je er ook in de lente- en zomermaanden van kunt genieten.

Dus zie je het kwik in december iets te veel stijgen, dan heb je maar één belletje nodig om je alsnog volledig in winterse sneeuwsfeer te begeven. Robert to the rescue!

Snoweffects_showeffects_wintercircus_witte_kerstboom_wit-sneeuw

Beeld: Snoweffects