UMEF gaat voor (nagenoeg) 100% duurzaam entertainment en stage design

Een groene twist tijdens jouw event

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
BIO-scoop UMEF

Duurzaamheid is een begrip wat alleen maar belangrijker wordt in de samenleving, zo ook in de wereld van events. Boring? Welnee! UMEF maakt het mogelijk om de bezoekers van je event op een originele en laagdrempelige manier kennis te laten maken met thema’s als het klimaat en herbruikbare energie.

Met de initiatieven van UMEF maak jij je event groener, met voor ieder event een goed concept.

Met een hand vol initiatieven voor een #postcorona event, levert UMEF een belangrijke bijdrage in de duurzame ontwikkeling van de eventwereld. Hier een greep uit de mogelijkheden.

Windmolenpark voor jouw event

Windenergie voor (een deel van) jouw evenement: UMEF maakt het mogelijk met hun windmolenpark, waarbij je op een LED-scherm live kunt zien hoeveel energie er wordt opgewekt. STRAF_WERK Festival, VestRock, ZLND 2050 en andere events hebben al gebruik gemaakt van dit park.

Betere optredens met 100% groen podium

UMEF biedt een podium die volledig draait op zelf opgewekte energie. De opstelling van het podium bestaat uit een licht- en audioset waarbij de stroom wordt opgewekt door windmolens, zonnepanelen en fietsen.

Solar Bio-scoop

Een filmpje kijken, maar dan nét iets anders dan je gewend bent: de Solar Bio-scoop is een ruime caravan, omgetoverd tot filmtheater. De zonnepanelen op het dak voorzien de caravan van genoeg energie om er een echte (bio)bioscoop van te maken.

Flower Bomb

We schreven al eens over een tof confettikanon waar je met fietspompen het kanon laat afschieten. Iets minder strak vormgegeven, maar wel ludiek van vorm is dit alternatief: de Flower Bomb. Fiets samen met een ander zo hard mogelijk op een fiets om een confettikanon gevuld met echte bloemblaadjes te laten ontploffen. Een fleurige start voor jouw event!

UMEF draagt met al deze (en andere) initiatieven bij aan een betere en groenere wereld. Dus denk tijdens het organiseren van je volgende event eens aan groen entertainment. Groen moet je doen, want duurzaam hoeft niet duur te zijn!