Voel de energie in de oude Philipsfabriek gelegen ‘Radio Royaal'

Restaurant met robuuste uitstraling

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
radio royaal, industrieel, design, authentiek, restaurant

Via de social media-kanalen van partner D&B Eventmarketing viel ons oog op een voor ons onbekende locatie. Het bleek het in Eindhoven gelegen restaurant Radio Royaal te zijn. Top, die gaan we eens bellen, want het zag er op die ene foto al meteen heerlijk ongepoetst industrieel uit.

De locatie is gelegen in de machinekamer in het creatieve hart van Eindhoven ‘Strijp-S’, naast het Ketelhuis en het Klokgebouw en tegenover station Strijp-S. Say what? Yep, allerlei toffe locaties die onwijs goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Maar nu over Radio Royaal…

1.000 vierkante meter robuust design

Waar voorheen de energiecentrale van de Philipsfabrieken gevestigd was, staat nu een prachtig restaurant vol authentieke elementen. Alle machines zijn nog steeds aanwezig en tal van originele details zijn exact zo gelaten als toen het gebouw nog vol Philips-medewerkers liep. Kortom, echt een unieke sfeer met een frisse uitstraling! Ideaal voor jouw event. Een paar dingen om rekening mee te houden: de locatie bevindt zich op de eerste verdieping (zonder lift!) en is elke dag tot 18.00 uur voor evenementen in te zetten (en in overleg in de avond tegen garantieomzet).

Laat je eens onderdompelen in de creatieve hotspot van het zuiden voor een congres, relatie-meeting, business event of… kookworkshop. Yep, er is ook een kookstudio aanwezig waar je met groepen aan de slag kunt. Dus reden genoeg om naar Radio Royaal te gaan!

radio royaal, industrieel, design, authentiek, restaurant, 1

Beeld: Radio Royaal