Join the mission for multi-use plastic met Join the Pipe!

REFILL. RE-USE. REDUCE

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Water, we kunnen niet zonder! Maar waar we wel zonder kunnen is single-use plastic flesjes water. Met een paar slokken is het water op en gooien we het flesje argeloos weg, bij voorkeur in ieder geval nog in een prullenbak.

Dat kan anders dachten ze bij Join the Pipe. Ze bedachten een eerlijkere manier om drinkwater wereldwijd te verdelen én plastic soup bij de bron aan te pakken. Dit is een relatiegeschenk of give-away met een purpose!

Join the pipe drinkflessen met plaatsnamen erop en beelden van de stad

Laat je niet flessen!

Hoe vaak ben je niet op een congres en ligt er op je stoel een flesje drinkwater? Hartstikke lekker, maar benut de kans om het nuttige met het aangename te verenigen en vervang die Spa-nnende flesjes voortaan door Join the Pipe-waterflessen.

De flessen zien er niet alleen enorm hip uit; ze zijn BPA vrij, vaatwasser bestendig (bijna allemaal), gemaakt van suikerriet en je kunt ze bedrukken met een logo of tekst. En ze zijn – indien gewenst – voorgevuld met lokaal gebotteld (gefilterd) kraanwater. Daarnaast worden er met de verkoop van deze herbruikbare waterflessen schoon drinkwater en plastic opruim projecten in Azië en Afrika gefinancierd.

Join the pipe project in Afrika

Join the Pipe is dus niet alleen dorstlessend en gezond, maar een duurzaam alternatief voor de bekende flesjes water. Dat drinkt toch een stuk prettiger!

Naast een toepasselijke attentie op een zakelijk congres misstaat de fles uiteraard ook niet op een festival. Zo wordt het drinken van kraanwater in een herbruikbare fles al jaren gepromoot op, en in samenwerking met, De Parade. Het levert een duurzaam aandenken (want speciale Parade-fles), bewuste bezoekers én een schoon terrein op!

Join the pipe drinkfles van de parade

Beeld: Join the Pipe