Flashback Friday: Mobiel confettikanon: From zero to party in 0.1 seconds

Participatie voor extra feesteffect

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
water canon | event inspiration | gespot | confetti

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Deze keer zetten we het mobiele confettikanon nog een keer in de spotlights.

Vorige week waren we op Mysteryland; wat een heerlijk festival met vooral veel toffe aankleding, knusse hoekjes en onverwachte entertainment. Zo ook het Confetti Canon van Willem van Doorn. Als een ware rattenvanger van Hamelen liep Willem met zijn vrouwelijk crewleden en gigantische confettikanon over het terrein, de groep volgers steeds groter wordend… Want wat gaat er gebeuren?

Dat antwoord liet niet lang op zich wachten; met behulp van enkele bezoekers werd een instant feestje gebouwd! 

LEES OOK: Ludieke entertainment voor tijdens het feest

water canon | event inspiration | gespot | confetti | 2

De druk opvoeren voor het feestgevoel

Het felgekleurde confettikanon wordt door de menigte voortgeduwd, terwijl de in eveneens felgekleurde overalls geklede crewleden iedereen een beetje opjutten. Dan ineens, midden op de dansvloer of in een klein hoekje, komt het gezelschap tot stilstand. De vier fietspompen op de rug van één van de leden worden uitgedeeld aan omstanders. Met maar één doel; pompen maar! De druk wordt letterlijk opgevoerd, terwijl iedereen mee gaat in de spanning. Op het hoogtepunt, met een ferme ruk aan de hendel, schiet onwijs veel confetti de lucht in. BAM! The party is on… En weer verlaat een tevreden partycrew het feestgedruis, op zoek naar andere feest-slachtoffers.

Hartstikke gaaf natuurlijk, die confetti (denk in bedrijfskleuren!), maar het is ook mogelijk om gras, zaden of zelfs water de lucht in te schieten. Dat zijn nog eens kansen voor bedrijfsopeningen, verkoelende sportdagen of… nou ja, je bedenkt vast zelf ook nog wat toffe opties! 

Willem wil-hem wel inzetten, dat kanon, dus ga snel naar zijn website!

Beeld: Willem van Doorn