Flashback Friday: ‘Jump for joy’ entertainment op jouw event

Springen maar!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Deze keer zetten we de Turbo Touw Tornado nog een keer in de spotlights.

Wat is er toffer dan zoeken naar ludiek entertainment waar jouw doelgroep een gat van in de lucht springt? Letterlijk, met de Turbo Touw Tornado!

Event entertainment waar je blij van wordt

Door sommigen wordt het omschreven als een vreemde, opzwepende kermisattractie. Anderen zien het als de perfecte warming up om in de feeststemming te komen. Turbo Touw Tornado is een geautomatiseerd draaiend meerpersoons springtouw waar de deelnemer op elk moment kan inspringen!

Maar naast non-stop touwspringen, is het een theatraal-interactieve act met meerdere acteurs. Ieder in hun eigen rol verlagen zij de drempel voor de bezoekers om in te springen. Zo zorgt de machinist met een noodstop voor het veilig verloop van het rondzwierende touw. Daarnaast bedient hij de knoppen van het soundboard vol komische, zelf ingesproken, kermisgeluiden.

Turbo Touw Tornado events entertainment

Vanuit zijn veel te krappe loket speurt de ‘springbewijs’ stempelaar lokkend en loerend naar interactie en ongein. Hij deelt onbeperkt overwinningstrofeën uit: een geldig spring-bewijs, een certificaat waar de bezoekers fier mee rond kunnen paraderen.

En dan zijn er nog springinstructeurs, die het touw bij iedere missprong weer vastmaken aan de draaischijf. Zij rennen rond het touw om de boel fysiek op te zwepen. Op een aanstekelijke manier zetten zij de toeschouwers aan om ook mee te doen en in te springen. Kortom, in de turbo stand naar de Turbo Touw Tornado!

Beeld: Gras van de Buren