Acts & Entertainment

Hè hè, eindelijk is er entertainment met écht toegevoegde waarde voor online events!

TheFireflies.Online snapt wat wij zoeken

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Ben je uitgekeken op de saaie aftelklok voor aanvang van het event? Verbaas je je over de contentloze pauzemomenten? En ben jij klaar met die digitale host die heel erg haar best doet, maar door kijkers nauwelijks wordt gewaardeerd? Welkom bij een steeds groter wordende groep mensen die, nu de professionaliteit van online events toeneemt, ook de customer journey graag onder handen wil nemen.

Online events zijn net echte events. We zeggen het gekscherend, maar wat we daarmee bedoelen is dat een digitale bijeenkomst het recht heeft op dezelfde conceptuele vertaling en sterke beleving als zijn fysieke broertje. The Fireflies springen met het streaming platform, TheFireflies.Online, in dat gat en zorgen ervoor dat je ook buiten het inhoudelijke programma aan je scherm gekluisterd zit en geprikkeld wordt alsof je er live bij bent. Precies, onderscheidend (en betaalbaar) entertainment als energizer, kunstvorm of puur voor de afwisseling. Nice!

Specialist in verrassende programmering

Bij TheFireflies.Online snappen ze hoe ze als programmamakers mensen kunnen raken. Wat is de flow van een online event en waar is net dat beetje extra nodig om gasten mee te nemen in een beleving? Om het antwoord te vinden zijn verschillende type online events ontleed (denk aan award shows, congressen en internal corporate meetings) en zijn alle touchpoints van fascinerend entertainment-oplossingen voorzien. Sterker nog, wij zijn als inspiratieplatform stikjaloers op de database die ze na lang speuren hebben samengesteld met onderscheidende artiesten en performers van over de hele wereld, want daarmee hebben ze goud in handen!

The FireFlies Online-Glazenwasser-Personalisatie

Pre-recorded entertainment voor online events

Voor de duidelijkheid; het betreft geen live performances, maar vooraf opgenomen beelden. Het moet gezegd; we waren in het begin een beetje sceptisch over pre-recorded entertainment tijdens een ‘live online event’, maar na het bekijken van het nu al brede aanbod zijn we overstag gegaan. Het biedt echt een meerwaarde, mede door de slimme aanpak waarin personalisatie mogelijk is door het tonen van logo’s of tekst in de filmpjes! Daarnaast kan je ook denken aan green screen achtergronden, grafische effecten en voice overs. Zo worden de video’s gepersonaliseerd, zodat het past in de uitstraling en stijl van het event. Dit is echt een uitkomst voor opdrachtgevers, zeker gezien de korte lead time waarop online events worden ontwikkeld waardoor het integreren van entertainment niet altijd mogelijk is.

Check bijvoorbeeld de ludieke glazenwasser die als pre-show bij het openen van het platform in beeld verschijnt? Dat is een stuk leuker dan zo’n suffe aftelklok. Het is zo simpel, maar ook zo krachtig. En conceptmatig volkomen vanzelfsprekend; je wilt bij een live event toch ook al vanaf de parkeerplaats meegenomen worden in een verhaal? Of wat te denken van ‘Color Drum’ (een toffe openingsact) of ‘Get Funky’ (als energieke break of feestelijke energizer). Inderdaad, voor elk type touchpoint is er genoeg keuze!

TheFireflies.Online-Colordrum-Logo
Aanbod online The FireFlies

Van Plug & Play naar uitbreiding én maatwerk

De tagline ‘Your guiding light in online entertainment’ is spot on. Want ook met energizers, show momenten, muzikale intermezzo’s of laagdrempelige workshops en tutorials weet TheFireflies.Online een sterke customer journey in te vullen.

Als eventmanager kan je je hart luchten met het streaming platform. Het staat bol van heldere voorbeeldfilmpjes en je keuzes plaats je gemakkelijk in je winkelmandje. Na de succesvolle lancering stond het bedrijf echter niet stil. Ze zijn dagelijks bezig om het aanbod uit te breiden (ook voor hybride events) en komen binnenkort met een bijzondere toevoeging; namelijk een online programma speciaal voor de kinderen van online kijkers. Slim, want in tegenstelling tot een live event heb je bij een digitale bijeenkomst de externe factoren maar zeer beperkt onder controle.

Opmerkelijk is dat TheFireflies.Online in het gat is gesprongen om op zeer laagdrempelige wijze kant-en-klare filmpjes aan te bieden (met personalisatie mogelijkheden), en door deze lancering de vraag naar echt maatwerk een vlucht heeft genomen. Want dankzij een eigen studio is een combinatie van pre-recorded content en maatwerk, en zelfs geheel eigen content, mogelijk. Ja echt! Laat je met zo’n aanvraag het vuur alleen nog maar meer aanwakkeren bij TheFireflies.Online…