STRTFSTVL heeft entertainment dat precies in jouw straatje past

Beleef 100 acts en meer voor (zakelijke) events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
acrobaat - net - artiest

STRTFSTVL is dé plek waar (straat)artiesten, jongleurs, acrobaten en virtuoze muzikanten zich presenteren aan jou. Kom op zondag met het gezin of maandag lekker onder werktijd inspiratie opdoen bij meer dan 100 (internationale) acts. Organiseer je festivals of publieksevenementen, dan mag je deze showcase absoluut niet overslaan. Maar ook als je business events organiseert is een bezoek zeker interessant!

Toen ik aan bureauzijde werkzaam was als creatief conceptontwikkelaar heb ik geen enkele editie overgeslagen. STRTFSTVL is wellicht de vreemde eend in de bijt onder de eventbeurzen, maar elk jaar kwam ik met één of meerdere vondsten terug naar kantoor die ik meermaals heb meegenomen in voorstellen voor corporate events. Tel daarbij op dat de organisatie van deze showcase zich tot doel heeft gesteld om zich qua programmering ook meer te richten op de (corporate) eventmanager. Dan is een bezoek aan STRTFSTVL op de handig gelegen locatie DeFabrique in Maarssen een vanzelfsprekendheid. 

Acts zijn een meerwaarde voor je concept

“Tsss, tussen die jongleurs en vage straatmuzikanten kom je mij niet tegen!” Ik hoor het een eventmanager zo zeggen en ik snap die gedachte. Sterker nog, ik deel hem deels met je. Maar de kracht van een sterk concept zit hem in de totaalbeleving. Acts dragen daar absoluut aan bij. Ook bij een zakelijk event als een congres, een kick-off event of een strategische meeting. Of het nou de sterke opening is die de toon van de dag zet, de vermakelijke artiest die als ijsbreker dient tijdens de netwerkborrel of de verrassende act die onverwachts een ‘peak end moment’ creëert net voor je de auto in stapt. Gegarandeerd dat je tussen die 100 aanbieders potentiele parels vindt die (met maatwerk) perfect passen bij jouw volgende event!

straatartiest - trap -optreden - act
paaldansen - act - straatartiest
straatartiest - verlichte jurk - act

STRTFSTVL VIPS is er speciaal voor jou als eventmanager

Omdat de organisatie van STRTFSTVL die meerwaarde van het aanwezige aanbod inziet focust zij haarzelf dit jaar extra op de (corporate) eventmanager met STRTFSTVL VIPS. Tijdens dit exclusieve event arrangement beleef je een bijzondere show met verrassende acts voor de zakelijke markt en spreken Marc van Laere en ondergetekende over de meerwaarde en plezier van samenwerken met acts binnen een concept. Eindigend met een goed verzorgde lunch kan je netwerken met collega opdrachtgevers en kennismaken met de artiesten. Kan je daarna als bonus nog de première van Aira Vertical Wall Dance van Bencha Theater bekijken; een naar eigen zeggen spectaculaire muurdans die buiten vanaf het dak van DeFabrique wordt uitgevoerd.

Kortom, blok maandag 17 februari in je agenda en meld je aan om te ervaren wat de hardwerkende liefhebbers van performances voor jouw event in petto hebben. Maatwerk mogelijkheden inbegrepen!

Beeld: STRTFSTVL / Ronald Vos