Today is Amazing biedt slimme kennismakingspellen voor teambuilding

Elkaar live en online beter leren kennen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Op zoek naar een teamactiviteit die in het teken staat van verbinding, samenwerking, competitiviteit en gezelligheid? Of wil je bij een inhoudelijk congres een ijsbreker voor het eerste netwerkmoment? Today is Amazing zorgt ervoor dat je met veel plezier kennismaakt en slimme inzichten krijgt over je relaties met andere mensen. Zo leer je elkaar altijd verrassend kennen.

We mogen weer live samenkomen en dit is dus het perfecte moment om de verbinding te versterken.

Today is Amazing heeft een stoere visie, namelijk 50.000 personen met elkaar verbinden in 2025 met speelse, positieve en interactieve concepten. Laten we hopen dat het lukt, want een goede en productieve samenwerking is belangrijk voor de werksfeer. Het verbetert de inspiratie, het motiveert en het zorgt voor succes.

De organisatie biedt vier live en vier online teambuildingspellen aan. De spellen zijn opgebouwd volgens een eigen ontwikkelde methodiek, die bestaan uit 70% fun en 30% smart. Check snel drie voorbeelden uit het assortiment.

MensenBingooo!

Iedereen is wel bekend met de ouderwetse Bingoavonden op de camping. No worries, deze bingo is heel anders. MensenBingooo heeft drie rondes waarin je moet rennen, springen, schreeuwen en vooral heel enthousiast moet zijn.

Iedereen krijgt een bingokaart met daarop een kolom met eigenschappen en een kolom voor de namen die je kan invullen achter de eigenschappen. Het spel wordt in teams gespeeld en de kleur van je bingokaart geeft aan in welk team je bent ingedeeld. 3, 2, 1… en GO! Zoek iemand die scheel kan kijken, een trollenverzameling heeft of vier keer per week naar de sportschool gaat. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Heb je als eerste je kaart vol, roep dan Bingooo!

Mensenbingooo - today is amazing

Go.Chat.Connect. (Offline en Online)

Go.Chat.Connect. is een levensgroot bordspel onderverdeeld in vakken met verschillende iconen. Het doel is elkaar beter leren kennen, je kunt het Speeddaten 2.0 noemen.

Spelers worden in tweetallen ingedeeld en gooien met een werpring. Afhankelijk van op welk icoon de werpring valt, stelt de gooier een open vraag over het icoon aan zijn of haar medespeler. Je creatieve brein gaat erop los en leer elkaar spelenderwijs kennen. Er wordt genoeg gehusseld tussen de gesprekspartners, waardoor je met iedereen een verrassend en uniek gesprek krijgt.

Go.Chat.Connect. - Today is Amazing - Capital C - Fotograaf Bianca de Wit

Denktank Roulette

Tijdens deze elegante quizvorm wisselen de gasten spelenderwijs kennis én hun ervaringen uit over het thema ‘Werkgeluk’ of een onderwerp aansluitend bij de dag. Dit meeslepende spel vindt plaats aan eigen roulettetafels en verbindt de bezoekers door gesprekken. Het team dat als beste inzet verdient het grootste applaus en maakt kans op mooie prijzen.

denktank roulette - today is amazing

Je ziet het; Today is Amazing organiseert toegankelijke social experiences waar je blij van wordt. Check hun website voor de mogelijkheden en maak van jullie bijeenkomst een Amazing (to)day.

Beeld: Today is Amazing