Challenge collega’s met online teambuilding app Edgeplore

Ga de digitale strijd aan met medewerkers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
zes telefoons - Edgeplore

Thuiswerken is de norm en dit heeft ook invloed op het contact met je collega’s. Geen gezamenlijke lunch, even bijkletsen bij het koffiezetapparaat of elkaar uitdagen voor een potje tafeltennis. Gelukkig biedt Edgeplore uitkomst. Via deze online teambuilding app ga je de strijd aan met jouw collega’s. Kies uit tal van beschikbare challenges of maak opdrachten volledig op maat.

Het leuke van Edgeplore is dat het niet ‘even kort’ teambuilden is, maar je de app voor langere periode inzet. Of dat nou één week, één maand of één jaar is… the game is on en blijft onderwerp van gesprek!

Teamwork, score, win!

Er is genoeg te ontdekken in de Edgeplore app. Er staan al vijftig challenges klaar voor jou en je medewerkers, met maandelijks een uitbreiding van 25 extra uitdagingen. Daarnaast maak je zonder limiet eigen challenges aan die volledig aanpasbaar zijn aan jouw wensen. Natuurlijk moet er ook in deze tijd nog hard gewerkt worden, kies daarom zelf een tijdstip uit waarop de challenge ‘open gaat’. Het is mogelijk om zelf teams samen te stellen of je kiest voor de shuffle functie, zodat teams willekeurig worden ingedeeld.

Challenge paketten

Naast de online challenges van Edgeplore, biedt de organisatie ook verschillende pakketten aan. Kies je voor een  borrelbox met drankjes en een hapje, een ingrediënten box voor een driegangenmenu of een kerstbox? Met deze pakketten geef jij je medewerkers niet alleen wat te eten en drinken cadeau, maar ook een middag of avond spanning en plezier met bijbehorende challenges.

Man en vrouw met wijn en telefoon - Edgeplore

Connecten met je medewerkers is in deze periode anders dan normaal, maar met Edgeplore krijg je het online voor elkaar. Dagelijks, wekelijks of maandelijks: kies een tijdstip, pick a battle en may the best one win!

Beeld: Edgeplore