‘Thuis bij Typhoon’ is een online inspiratiesessie over inclusie, diversiteit en succesvol samenwerken

Een persoonlijk inkijkje in het leven én de gedachten van Typhoon

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Door al het online vergaderen krijgen we een aardig beeld van de thuissituatie van iedereen die voor een webcam zit. Dat geldt niet voor sprekers en artiesten die hun optredens vaak vanuit strak ingerichte en iets wat onpersoonlijke studio’s verzorgen.

Dat geldt absoluut niet voor Typhoon (Glenn de Randamie) die gasten bij hem thuis uitnodigt. Neem digitaal plaats aan zijn keukentafel om te praten over inclusie, diversiteit en succesvolle manieren van samenwerken. Het biedt perspectief in tijden van onrust, want hoe ga je om met tegenslagen en kom je als team dichter bij elkaar?

Thuis bij Typhoon in gesprek met gast
Thuis bij Typhoon poes naast een trompet
Thuis bij Typhoon This Media regie
Thuis bij Typhoon - achter de microfoon

Interactieve keynote brengt mensen samen

In deze interactieve keynote neemt Typhoon zijn online gasten mee in de zoektocht naar verbinding en perspectief, met als doel om mensen bij elkaar te brengen. Juist ook in tijden van crisis, afstand en onrust. Met inspirerende reisverhalen en levendige anekdotes en ondersteund met spoken word voordrachten en muzikale optredens (inclusief pianist) vanuit zijn eigen boerderij.

Deze digitale setting geeft veel ruimte voor interactie en vragen, waardoor bijzondere gesprekken ontstaan. Mede door de professionele aanpak waarin gebruik gemaakt wordt van onder andere vier camera’s en een geluidsman. Inderdaad, dit is hoge kwaliteit in een intieme setting. Thuis bij Typhoon is inspirerend, puur en zeer waardevol!

Beeld: BlueLuna