PINO: Een hands-on en doordachte eventaanpak zorgt voor resultaat

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
PINO Evenementen en Congressen - Agencies - 2

Hun gevoel voor gastvrijheid én de gedrevenheid van eigenaren Jeroen, Pieter en Tessy zorgen al twintig jaar voor een succesvolle aanpak voor elke bijeenkomst. Vanaf de tekentafel tot en met de uitvoer adviseren en begeleiden ze opdrachtgevers in het tastbaar maken van hun doelen. Dat resulteert in events waar nieuwe inzichten, ontmoetingen en de beleving zorgen voor inspiratie en nieuwe energie.

Daar wordt niet alleen de opdrachtgever blij van, maar ook de medewerkers bij PINO. Juist dat gevoel, is wat dit bureau zo bijzonder maakt. Het plezier om de jarenlange ervaring in organisatie en communicatie doelgericht in te zetten om opdrachtgevers pro-actief te ontzorgen en te begeleiden in hun denkproces. Ze voorzien van advies; gevraagd en ongevraagd, wetende dat dit leidt tot events met impact en resultaat.

Iedereen staat op de vloer

Die passie is voelbaar bij alle medewerkers van PINO. Écht samenwerken om te zorgen voor het beste resultaat. Hierdoor ontstaat een platte organisatiestructuur, waarin Tessy, Jeroen en Pieter gewoon meewerken als projectmanager. “De ene dag neem je een draaiboek door met de persoonlijk secretaris van een minister, de volgende dag vang je een piekmoment op in de garderobe.” Ze steken maar wat graag de handen uit de mouwen tijdens een uitvoer. Sterker nog, dankzij hun voelsprieten vallen de kleinste details op en onderhouden ze langdurige persoonlijke relaties met hun opdrachtgevers.

PINO Evenementen en Congressen - Agencies - 1

Bij paniek, bel PINO

Dat persoonlijke contact zorgt ervoor dat PINO vaak wordt gevraagd voor complexe producties. Of het nu gaat om één van de vele congressen of andere events die ze voor de Rijksoverheid mogen organiseren, een corporate event, een awardshow, festival of publieksevent. PINO draait haar hand er niet voor om en vindt het heerlijk om die allrounder onder de bureaus te zijn. Zolang ze opdrachtgevers maar kan ontzorgen. “Wat de aanvraag ook is; we fixen het gewoon. Niet alleen op papier, maar juist in de praktijk.”

PINO Evenementen en Congressen - Agencies - 4
PINO Evenementen en Congressen - Agencies - 8
PINO Evenementen en Congressen - Agencies - 3
PINO Evenementen en Congressen - Agencies - 5
PINO Evenementen en Congressen - Agencies - 6

Kenmerken

  • Concept- en programmadesign
  • Proces- en eventmanagement
  • Communicatieplan en deelnemerscommunicatie
  • No-nonsense, transparant en gastvrij

Eigenschappen

  • Specialisme
    Congressen & seminars Evenementenbureau

ADRES

PINO Evenementen en Congressen
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

Oranjestraat 5
2514 JB Den Haag
www.pino.nl