Venues

Vibe Manager in Hard Rock Hotel Amsterdam American verzekert maximale beleving

Deze locatie snapt conceptmatig denken!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Bezoek je de binnenstad van Amsterdam, dan is de kans groot dat je langs het voormalige American hotel aan het Leidseplein gelopen bent. Na een grondige verbouwing mag deze locatie zich Hard Rock Hotel Amsterdam American noemen. En daar moet je als liefhebber van live niet langs lopen, maar eens naar binnen gaan, want deze locatie snapt perfect hoe je een concept thematisch doorvoert… niet over de top, maar juist spot on.

Dankzij de Vibe Manager. Inderdaad, dit hotel heeft iemand in dienst die verantwoordelijk is voor de vibe in het hotel; van de bar tot de kamers tot de kantine. En dat gaat verder dan wat memorabilia, want in deze rol ben je ook dagelijks bezig met de muziek, het geluid, het licht en zelfs de geur. Wow!

Vibe manager Hard Rock Hotel Amsterdam American Sabina Dik

Een plek zoals geen ander hotel in Nederland

Velen zijn bekend met de Hard Rock-formule, waarin naast talloze muziekmemorabilia vooral de schreeuwerige, felgekleurde branding de succesvolle boventoon voert. Niets van dat laatste komt terug in het hotel. Het is een plek waar tot in perfectie is nagedacht over elke vierkante meter.

De inrichting is stijlvol, de lobby is teruggebracht naar de situatie van de jaren ’50 en in het café en de bar voel je de historie van de rich & famous die hier mooie momenten hebben meegemaakt. De perfecte plek voor een event; overnachting in één van de 173 kamers en meetings in de ruimtes ‘GMT+1’ of de zeer toffe ‘Mata Hideaway’!

HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM_DETAIL_GUITAR

De unieke vibe van Hard Rock Hotel Amsterdam American

Op zichzelf is dit hotel door zijn formule een unieke plek in Nederland. Maar het is Sabina Dik, de Vibe Manager, die de locatie naar een nog hoger niveau tilt. Zij zorgt ervoor dat wordt waargemaakt wat wordt gepretendeerd; een plek waar je je thuis voelt!

Hoofdzaak daarbij is muziek; het organiseren van live optredens en een alternatieve programmering zoals filmavonden, platenmarkten en wetenschapslezingen. Maar het gaat verder dan dat. Zo organiseerde Candy Dulfer een closet sale.

Het moet een plek zijn waar artiesten na een optreden in bijvoorbeeld de Melkweg of Paradiso spontaan een kleine set komen spelen. Maar ook de plek waar jong (Amsterdams) talent in Café American kan optreden.

HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM_ROCK STAR SUITE

Het bijzondere van de rol van Vibe Manager is dat je over echt elk facet nadenkt. Van de lp’s en lp-speler in de hotelkamers tot de momenten waarop de muziek in de lift juist harder of zachter moet staan.

Het is bewonderenswaardig hoeveel ziel er na de verbouwing al in zit, temeer dat het door corona nog niet op volle toeren heeft kunnen draaien. Het is het bewijs dat door een sterke formule, een gepassioneerd team en een energieke Vibe Manager het geheel meer is dan de som der delen. Klinkt dat als muziek in de oren en wil jij dat jouw volgende event een headliner wordt, dan is Hard Rock Hotel Amsterdam American the place to be!