The B House is the place to be voor jouw volgende event!

Mooie uitbreiding van Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In deze tijd een eventlocatie openen, of uitbreiden, vraagt om aandacht in de bouw en uitstraling. Beiden zijn absoluut gelukt bij The B House. Deze 260 vierkante meter locatie is in de binnentuin van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport hotel gerealiseerd.

Deze plek biedt een verfijnde mix tussen duurzaamheid, moderne technologieën, flexibiliteit en inspiratie, aldus The B House. We zijn benieuwd!

Multifunctionele ruimte

Het is dusdanig ontworpen dat het voor veel verschillende events geschikt is. Van diners tot feesten en van vergaderingen tot presentaties. Door de dubbele deuren kunnen zelfs auto’s naar binnen worden gereden; zet dat vinkje dus ook maar achter de mogelijkheid voor productlanceringen!

De locatie beschikt namelijk standaard over een 15 vierkante meter grote LEDwall en een nokhoogte van 7,5 meter. Deze locatie met een natuurlijke uitstraling is een mooie aanvulling op de 17 bestaande zalen in het hotel. Met haar 314 kamers en – oprecht – toffe moderne uitstraling is dit hotel sowieso een plek waar je perfect uit de voeten kunt voor meerdaagse events.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport lobby restaurant area
Novotel Amsterdam Schiphol Airport van buitenaf
Novotel Amsterdam Schiphol Airport Gourmet Bar Restaurant
Bakfiets met stroopwafels en chocolade bij Novotel
Novotel Amsterdam Schiphol Airpor Galaxy deck
Novotel Amsterdam Schiphol Airport incheckbalie

Een naam met betekenis

De plek was voorheen de binnentuin van het hotel; tevens het thuis van de aanwezige honingbijen. Deze meer dan 500.000 bijen hebben nu een definitieve plek op het dak van de locatie verworven. Uiteraard wordt de honing gebruikt voor het ontbijt, lunch, home-made ice teas en cocktails. Het komt zelfs terecht in een speciaal Honey Bee-r die door Jopenbier Haarlem wordt gebrouwen. Kijk, dat vinden we bee-zonder!

The B House is vanaf november open; be quick… zodat jij de één van de eerste bent die op deze locatie een event kan organiseren.

Potjes honing van Novotel

Beeld: The B House