Venues

Ervaar de vrijheid in een veilige omgeving bij het Museon

Deze locatie mag (niet) luchtig doen over de maatregelen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Levi Lassenzaal bij Museon met lichtkoepel

Wie de subtitel leest kan even in verwarring raken. Mooi, dat doet het Museon namelijk ook. Op een goede manier! Doordat zij een museum is, biedt het Museon het beste van twee werelden. Allereerst wordt de hele tijd verse lucht de locatie binnen geblazen en is personeel vanwege de interactieve tentoonstellingen continu alle oppervlakten aan het schoonmaken. Daarnaast biedt het Museon door de ruime opzet van de ruimtes veel vrijheid, zonder dat dit ten koste gaat van de verplicht te bewaren afstand.

Tel daar de andere voordelen bij op die dit museum biedt plus de maatregelen die worden genomen en dan weet je zeker dat een event organiseren bij Museon ‘on’ is!

Museon is een locatie vol karakter

Voor wie het nog niet kent: Het Museon is hét museum voor cultuur en wetenschap in Nederland. De Sustainable Development Goals van de VN staan aan de basis van de hoofdtentoonstelling One Planet. Ideaal als inspiratie of onderdeel van jouw event. Zeker als je de bijeenkomst integreert met een rondleiding langs de topstukken van de collectie; van snelle kennismaking tot inspirerende verdieping.

Niet alleen de collectie is indrukwekkend, ook van buiten valt het Museon op. Midden in de internationale zone van Den Haag, naast Europol en vlakbij World Forum, spreekt het iconische gebouw van Quist meteen tot de verbeelding. Niet alleen de sfeer van het museum proef je, ook de food & beverage-concepten van de huiscateraar smaken naar meer. Geheel in lijn met de Sustainable Development Goals wordt daarin gewerkt met no waste en duurzame producten. Deze goals zijn echt in de cultuur van de organisatie verweven en dat geeft niet alleen de locatie, maar ook het personeel enorm veel karakter.

Levi Lassenzaal diner opstelling Museon
Catering Meesters hapjes bij Museon

Organiseren met de wetenschap van COVID-19

Ook in deze tijd is het Museon uitstekend geschikt als eventlocatie. Sterker nog, de twee grootste zalen bieden in anderhalve meter opstelling nog steeds ruimte tot respectievelijk 25 en 75 personen. Tel daarbij de vele breakoutrooms op die aanwezig zijn en je kunt de gasten perfect over de locatie verspreiden. Organiseer je jouw event op maandag of ‘s avonds, dan heb je het museum zelfs geheel voor jezelf, zodat je ook exclusief gebruik kunt maken van bijvoorbeeld het buitenterras, het World Café en de tentoonstellingsruimtes.

Uiteraard worden de maatregelen rondom corona op de voet gevolgd. Diverse desinfectiepunten en een heldere routing zijn aanwezig, evenals een cateraar die slim inspeelt met een culinair voorstel met mono-verpakkingen, aparte schaaltjes/bakjes of uitgebreide buffetten waar het bord door cateringpersoneel voor de gasten wordt opgemaakt.

Ook hybride events zijn perfect mogelijk door de samenwerking met technisch leverancier Bourgonje. Je ziet, aan alles is gedacht, dus voel je vrij om in alle vrijheid een event bij het Museon te organiseren.

Waterlab vergaderzaal bij Museon

Beeld: Museon