Evenement ideeën

Evenement Ideeën - event inspiration - Boards

Dat zit je dan. Met een blanco vel voor je. Het is de bedoeling dat je het evenement van het jaar neerzet, maar hoe kom je aan ideeën om het vorm te geven en uit te voeren? Je zoekt naar inspiratie, naar eventcases en naar mensen, of eigenlijk creatieven, die je verder kunnen helpen aan ideeën voor hét event!

Evenement ideeën

Stop maar met zoeken hoor, je bent er al! Op Event Inspiration word je gevoed met tig ideeën voor een evenement, een festival, een congres, een productpresentatie, catwalkshow, seminar of personeelsfeest. You name it, we inspire you! De redactie, ofwel eventjunks uit het vak, reiken je graag de leukste tips aan om onderscheidend te kunnen zijn met jouw event.

Boards aanmaken, zoveel als je wilt

Je vindt die tips onder andere op de homepage en in de rubrieken Gespot & Snacks. Maak het je zelf dus makkelijk en laat alle inspiratie maar op je af komen. Scroll lekker door de pagina’s, maak een eigen event-board aan in Boards en sla er zoveel op als je wilt. Op zoek naar ideeën voor de invulling van het event? Maak bijvoorbeeld een ‘Evenement Ideeën’-Board aan. Ben je ook op zoek naar een geschikte eventlocatie voor het event? Maak dan een ‘Locatie’-Board aan, en ga zo maar door. Zo heb je heel overzichtelijk en in een handomdraai shortlists voor jouw volgende event.

Company Guide; daar vind je alle adresjes!

Leuk, al die evenement ideeën, maar wie gaat het vervolgens concreet maken en uitvoeren voor je? Ook daar hebben we aan gedacht! In de Company Guide vind je namelijk alle relevante adresjes! Van locaties en cateraars tot creatieve event agencies en artiesten en alles daartussen. Je doet inspiratie op, je selecteert in je Boards en je vindt ook nog eens de partijen die je verder kunnen helpen. Kortom, geen idee, of juist heel veel ideeën? Klik snel door naar Event Inspiration voor de start van jouw event.