Op deze locatie kun je letterlijk aan komen vliegen

Vliegveld Twenthe is ideaal voor outdoorevents... inclusief slecht weer-scenario!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Soms kom je op een locatie en valt je mond open van verbazing. Vliegveld Twenthe is er zo eentje. Waarom? Omdat het zo loeigroot is en onwijs veel mogelijkheden biedt voor eigenlijk elk type event. Het is een stukje rijden (althans, voor de Randstad-ers), maar je krijgt er veel voor terug!

Gearriveerd op de locatie, gelegen in de bosrijke omgeving onder de rook van Enschede, ervaar je meteen de rust. Yep, hier geen stedelijke drukte, maar echt even ‘eruit’. Ook geen parkeerstress, want alleen al op de oude taxibaan kunnen 3.000 auto’s terecht. Of land met een vliegtuig op het terrein en loop zo het event binnen. Ja echt!

LEES OOK: Inspyrium is een toffe locatie voor outdoorevents

Grootsheid gebruiken voor intieme events

Worden duizendtallen gebruikt, dan slaat soms de schrik om de oren. Uiteraard is deze locatie geweldig voor enorme producties, zoals festivals, personeelsfeesten en (automotive)beurzen. Maar laten we eerlijk zijn, die worden niet elke dag georganiseerd. Ook voor events vanaf 200 gasten zien wij Vliegveld Twenthe als geschikte outdoorlocatie. Gebruik juist de grootsheid om jouw concept te versterken. Een sitdown diner midden op de landingsbaan is absoluut indrukwekkend. Of verras de gasten door elk programma-onderdeel in een andere hangar of bunker te laten plaatsvinden; ze liggen slechts een paar minuten lopen uit elkaar.

Van buiten naar binnen

Een buitenevent valt of staat bij goed weer. Dat is ons in Nederland helaas niet altijd gegund. Aanpassingen in het programma zijn bij Vliegveld Twenthe nauwelijks nodig. Verplaats bij slechte weersverwachtingen heel simpel ‘de hele boel’ naar binnen in één van de zestig ruimtes. Inderdaad, dat kan gewoon! Complete feesten kunnen in een hangar worden gegeven. De automotive beurs, outdooractiviteiten of zeskampen houd je in de grootste ruimte a 10.000 m2. En bang voor een ondergelopen camping op één van de vele aanwezige grasvelden; maak er een indoorcamping van, hangars genoeg!

Vliegveld Twente 4

Bijna alles kan

Waar je bij sommige locaties moet vragen “Mag dit en dit?” geldt bij Vliegveld Twenthe eerder de vraag “Wat kan er niet?”. Grote outdoorfeesten? Geen probleem. Een congres met tientallen subruimtes? Tuurlijk. Een rallycircuit bouwen? Lekker doen, gebruik de shelters dan meteen als pitboxen. Abseilen vanaf de verkeerstoren? De kabels liggen al klaar. Kortom, van corporate tot extreem. Van groene natuur tot betonnen ruimtes. En van klein tot groot. Vliegveld Twenthe is absoluut geschikt. Pak die boardingcard en reis af naar ‘t Oosten!

Vliegveld Twenthe 1

Beeld: Vliegveld Twenthe