Venues

Hey eventorganisator, je moet de ‘Groetjes uit Nijkerk’ hebben!

Coronaproof events tot 500 personen; binnen én buiten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Vraag een eventprofessional om een eventlocatie en de kans is groot dat Hart van Holland als eerste wordt genoemd. Deze locatie heeft al vele jaren vele harten veroverd bij eventorganisatoren, toeleveranciers én gasten. Vooral door de veelzijdige mogelijkheden en een subliem serviceniveau; we spreken uit ervaring!

Tijdens de lockdown heeft Hart van Holland niet stilgezeten. Sterker nog; een heel nieuw pop-up concept is uit de grond gestampt om gasten ook in deze tijd een bijzondere culinaire beleving te geven. Of dat niet genoeg is, is het parkeerterrein uitgebreid met circa 350 plaatsen en is een enthousiast team van collega’s bezig geweest met groot onderhoud aan exterieur en interieur; van kleine klusjes tot grote schilderprojecten. Ook twee zalen hebben een upgrade gekregen. In de Passe-Partout zijn de ouderwetse zaken als verlichting en lambrisering gemoderniseerd en er is meer vloeroppervlak gecreëerd door het verwijderen van de twee grote barren. Ook het uiterlijk in de Vincent is helemaal naar de huidige standaard verbouwd. Kortom; ze hebben echt hart gewerkt!

Event Inspiration - evenementenlocatie Hart van Holland entree met fontein

Events met 1,5-meter maatregelen

Waarom je Hart van Holland op de radar moet hebben bij de volgende event-aanvraag? De locatie ligt super centraal gelegen (logisch met zo’n naam) en is erg goed bereikbaar. Parkeren volgens de laatste maatregelen? Met de ruime parkeergelegenheid, geen probleem! Een soepele registratie? Met de snel in te vullen app, geen probleem! Volgens de 1,5-meter richtlijnen een bijeenkomst organiseren voor 30, 130 of hopelijk straks meer gasten? Absoluut geen probleem! De locatie beschikt over diverse zalen waar je perfect met 30 gasten kunt samen zijn. Is je gezelschap wat groter, dan is de Passe Partout de ideale uitvalsbasis voor events tot maximaal 150 gasten. Wil je echt groot, dan is De Loods zelfs geschikt voor maximaal 500 gasten. Extra fijn; in die ruimte is alle benodigde techniek vast aanwezig.

Event Inspiration - Zaal Passe Partout bij Hart van Holland met een coronaproof zaalopstelling
Event Inspiration - Zaal Passe Partout bij Hart van Holland met een coronaproof zaalopstelling

Ook voor meerdaagse events

Naast Hart van Holland ligt Ampt van Nijkerk; een hotel met 110 Comfort kamers en Suites die op slechts enkele meters van de eventlocatie ligt. Ook bij ’t Ampt hebben ze niet stil gezeten, want inchecken en de kamerdeur openen gaat dankzij een app volledig contactloos. Wel zo fijn in deze coronatijd waarin besmettingsgevaar altijd op de loer ligt. Laat dat maar aan die knappe koppen in Nijkerk over om daar een oplossing voor te bedenken.

Event Inspiration - Groetjes uit Nijkerk met een overdekt terras met bar
Event Inspiration - Groetjes uit Nijkerk met een terras met gekleurde kussens

Binnen ‘meeten’, buiten ‘eaten’

De warme Theater-zaal is standaard ingericht voor restauratieve voorzieningen. Maar bij enigszins goed weer, adviseren we naar buiten te gaan. Daar staat Groetjes uit Nijkerk; het pop-up restaurant wat deze zomer op het zonnige terras tegen de gevel van de historische boerderij ’t Ulhst klaar staat om gasten culinair te verwennen.

Dit restaurant is van maandag tot en met woensdag exclusief te gebruiken voor zakelijke bijeenkomsten. Van donderdag tot en met zondag is het geopend voor particulieren, maar kan (een gedeelte van) het restaurant ook exclusief worden afgehuurd voor zakelijke bijeenkomsten. Verfrissende drankjes en heerlijke gerechten met ingrediënten uit de directe omgeving, een serviceniveau waar je alleen maar van kunt glimlachen en een intieme omgeving waar je er echt even tussen uit bent.

Groetjes uit Nijkerk is een cadeautje voor eventorganisatoren. Net als de creatieve cateringinvulling voor business events trouwens; wist je dat de monoverpakkingen als een cadeautje worden aangeboden. Inderdaad, bij Hart van Holland pakken ze uit om jouw evenement te laten slagen!

Beeld: Hart van Holland en Groetjes uit Nijkerk