Teambuilding op afstand: Stay-Home-Chain van Chainreaction

Chainreaction slaat homerun met deze thuiseditie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Chainreaction - Stay Home Challenge - online event - virtual event - spel - kettingreactie

Als er één introductie veel reuring heeft opgeleverd, dan is het wel Chainreaction. Op veel events heeft deze activiteit zijn kracht bewezen en er stonden er ongetwijfeld nog genoeg in de planning. De maatregelen van de overheid gooide roet in het eten. Waar de agenda leeg is, borrelde het hoofd van eigenaar Lennart Peeperkorn. Al snel was de thuisversie Stay-Home-Chain ontwikkeld. Top!

Wil je weten hoe Chainreaction in de originele versie werkt, check dan de link rechts van dit artikel. Ben je daar enthousiast over, dan vind je deze variant vast ook geweldig.

Tig medewerkers + tig huizen = één doel

Waar collega’s normaal op een centrale plek gezamenlijk een enorme kettingreactie creëren, mag iedereen nu zijn creavitiviteit botvieren met alles wat hij of zij in en rondom het huis kan vinden. Inderdaad, vindingrijkheid wordt hier beloond.

Alle teamleden krijgen een Stay-Home-Chain-Startpakket thuis gestuurd met daarin een begin- en startbord, 2 (oude) golfballetjes en een QR-code die linkt naar een filmpje met een uitgebreide uitleg en inspiratiefilmpjes. Aan de medewerkers om in de komende dagen thuis na te denken over hun chainreaction en deze te filmen.

Alle filmpjes worden door Chainreaction aan elkaar gemonteerd tot één reactie, eindigend met de teammanager of directeur die de golfbal bij de finish ‘opvangt’ en aansluitend een dankwoord kan richten tot zijn team voor alle inzet in deze moeilijke tijd. Het filmpje wordt op een centraal moment doorgestuurd naar alle medewerkers of kan als kick-off worden gebruikt tijdens een meeting-op-afstand.

Wij weten zeker dat velen van ons behoefte zouden hebben aan zo’n moment waarin fun en creativiteit de boventoon voeren… zeker als je al weken tussen vier muren ‘opgesloten’ hebt gezeten en je nu ineens anders naar je eigen inrichting en aanwezige spullen in huis kijkt.

Beeld: Chainreaction