Venues

Singer Laren scoort met vernieuwde zalen 1 t/m 6 een 10 bij elk event

Duurzaam is het toverwoord

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Pas als je door de vernieuwde zalen van Singer Laren loopt, besef je hoe stevig ze zijn aangepakt. Passend bij de lopende tentoonstelling zouden we zalen 1 tot en met 6 ‘De ontdekking van het heden’ willen noemen, waarbij niet alleen de kunst, maar ook de bezoekers beter naar voren komen.

Was Singer Laren al niet klaar om gasten te ontvangen voor prachtige events, dan zijn ze dat nu helemaal!

Duurzaam kan heel mooi zijn

Heel eerlijk; we erkennen de noodzaak van verduurzaming, maar heel spannend (we ontwijken graag het woord ‘sexy’ bij zo’n prachtig museum) is het onderwerp niet.

Totdat je ziet dat duurzaamheid ook heel mooi kan zijn. Glazen dakkoepels maakten plaats voor LED-verlichting, de vinyl vloeren zijn vervangen met eikenhout en door goed gekozen materiaalgebruik is de akoestiek ook nog eens veel rustiger geworden. Tel daarbij op dat alle deuren uit de zalen zijn gehaald voor een vloeiende doorgang van de ene naar de andere zaal inclusief nieuw klimaatsysteem en nieuwe toegangssluis en dan besef je dat niet enkel de beleving maar ook de duurzaamheid sterk vergroot wordt. Dat is toch een kunst, als je het ons vraagt!

Zaal 1 tm 6 Singer Laren museum
Zaal 1 tm 6 Singer Laren museum
Zaal 1 tm 6 Singer Laren museum
Zaal 1 tm 6 Singer Laren museum

Een congres in ’t Theater, dineren tussen de kunstwerken

Het in 2017 volledig verbouwde theater is met plek voor 400 gasten de perfecte congreslocatie. Aansluitend borrel je in de foyer of in de prachtige beeldentuin die is ontworpen door de beroemde landschapsarchitect Piet Oudolf of om de dag af te sluiten met de belangrijkste relaties tijdens een heerlijk diner in één van de nieuwe zalen.

Afgelopen week vond het eerste diner plaats waarin enkele gasten zelfs tot tranen ontroerd raakten door de bijzondere plek waarin ze zich begaven. We weten dat kunst veel kan losmaken bij mensen, maar dit is wel echt dé erkenning dat Singer Laren trots mag zijn op hetgeen ze te bieden hebben.

En het houdt niet op, want het wordt alleen maar mooier wanneer begin 2022 de aanbouw af is en er nóg meer mogelijkheden zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Kom snel voor een locatiebezoek naar (Singer) Laren, want wat ons betreft is dit echt ‘de ontdekking van het heden’daagse locatielandschap.

Gedekte tafel in tuin van Singer Laren
Beeldentuin-singer-laren-locatie
Coronaproof bijeenkomst in de tuin van Singer Laren met rode stoeltjes en een stretchtent
Theater-zaal-singer-laren-locatie
Singer Laren - Mazda - presentatie
Singer Laren - Mazda - presentatie

Beeld: Singer Laren