Venues

Singer Laren is klaar voor een zomer(programmering) vol events

Events waar je van gaat stralen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
High tea in de tuin van Singer Laren

Er zijn weinig musea waar je je zo thuis voelt als bij Singer Laren. Dat gevoel ontstaat al zodra je het kunstenaarsdorpje Laren binnen rijdt (super goed bereikbaar én gratis parkeren, yeah), maar wordt nog eens overtroffen als je het museum, of nog liever de beeldentuin betreedt.

Singer Laren maakt van de optimistische geluiden over een heropening van de branche gebruik om de vorig jaar gestarte zomerprogrammering vol events in de tuin voort te zetten. Hartstikke leuk als particulier, maar helemaal ideaal voor een event waar je jouw relaties of medewerkers voor uitnodigt.

Niet zomaar een zomerprogrammering

De theateravonden vinden plaats in de prachtige beeldentuin die is ontworpen door de beroemde landschapsarchitect Piet Oudolf en een enorme aantrekkingskracht heeft. Beeld je in dat je daar onder de stralende avondzon (of de intieme stretchtent) geniet van de hilarische verhalen van Guido Weijers of Kasper van der Laan of van de muzikale theateravonden van Gijs Scholten van Aschat, Eric Vaarzon of Maria de Fatima. Tel daarbij op de goed gevulde picknickmand, borrelbox of meergangendiner en je weet één ding zeker; deze avond blijf je je nog lang herinneren!

Bloemen in de tuin van Singer Laren
Mensen die naar een expositie komen kijken bij Singer Laren

Exclusieve avonden

Je kunt deze avonden als particulier bezoeken maar ook met een zakelijk gezelschap. Omgeven door de gezellige reuring zorgt Singer Laren dat de gasten tijdens de events worden voorzien van een heerlijk culinair voorstel van hun in house chef-kok.

Wil je een avond volledig voor jouw bedrijf, dan is het ook mogelijk om deze exclusief te boeken. Bij de woorden ‘Laren’ en ‘exclusief’ moet je daarbij absoluut niet denken aan onbetaalbare concepten met een hoog hautain gehalte. Thuis voelen doe je door jezelf te zijn en Singer Laren zorgt ervoor dat het die avond echt jouw plek is. Afhankelijk van de maatregelen kan je 80 (op anderhalve meter afstand) tot 150 gasten uitnodigen en ze meenemen in een samen met het Singer Laren samengesteld podiumprogramma. Te gek toch!

Nog veel meer mogelijk

Naast de toffe zomerprogrammering biedt de locatie nog veel meer mogelijkheden. Wat te denken van een autopuzzeltocht waarin je op kunstreis gaat in de Gooische omgeving?

Of de Singer Soirees, waarin je tijdens een viergangendiner door zangers, muzikanten en kunstexperts wordt meegenomen in een meeslepend verhaal in de tijd van het beroemde Hotel Hamdorff. Ook tof is om het museum zelf als inspiratiebron te gebruiken; vertaal de bedrijfsvisie in een eigen affiche of schilder op een palet in de tuin waar je het bedrijf over tien jaar ziet staan. Kan je vervolgens naar de prachtige glazen Kas of theater met 400 stoelen om meer verdieping te zoeken en wezenlijke thema’s als duurzaamheid te bespreken.

Als één ding duidelijk is, is dat Singer Laren deze zomer helemaal klaar staat om jouw gasten (coronaproof) te ontvangen voor mooi events!

Hamdorff pamflet restaurant zomertuin Singer Laren

Beeld: Singer Laren