Jouw event tot kunst verheven

Memorabele interactie tussen merk en bezoeker

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Manana Manana 3d tekening Ramon Bruin

Kunst is om naar te kijken, zeggen ze. Niet bij Manana Manana Festival, want daar moet je niet alleen om de kunst heen lopen, maar juist ook eroverheen! Dat leverde namelijk de leukste foto’s op. Inderdaad, het 3D-kunstwerk van Ramon Bruin is waarschijnlijk het meest gefotografeerd van het hele festival. Terecht!

Ramon verwief in 2012 wereldwijde erkenning voor zijn eigen optische illusies, waarna zijn kunst in meer dan zeventig landen te zien is. Waarom? Omdat hij vette driedimensionale tekeningen maakt; bekijk ze vanuit een bepaalde hoek en het ontwerp lijkt tot leven te komen!

Niet 3D, maar wel tof zijn deze tekeningen ‘van de markt’

Succesvolle branding, dat merk je!

Geef het aan Ramon en hij maakt er kunst van. Denk aan grote 3D-visualisaties als het alternatief voor de photobooths met hun achtergrondwandjes. Van relatief kleine impressies tot de 150 meter lange visual die hieronder staat afgebeeld. Want, go big or go home!

3d tekenen Ramon Bruin

Wil je Ramon echt uitdagen, vraag hem dan om 3D op 3D te doen. Inderdaad, jouw product in 3D-setting, maar dan weer beschilderd voor een extra dimensie, zoals hij voor IKEA heeft gedaan. Gaaf als eyecatcher op een beurs of bij een productintroductie.

Ikea 3d in 3d tekenen Ramon Bruin

Het liefst laat je Ramon live op je event los gaan, want dan verandert een decorstuk in een beleving met extra reuring en bekijks! Zeker als je hem laat Doodle-en. We doen het allemaal wel eens als we een saai telefoontje krijgen, maar deze kunstenaar kan het echt mooi. Wel zo fijn! Een plat canvas of een complete auto, muur of piano? Ramon gaat los, live! Hij nodigt zelfs gasten uit om hem te helpen, zodat het echt iets wordt ‘van allemaal’. Verwerk jouw boodschap erin, en plaats dit unieke kunstwerk na het feest, de beurs of het congres bijvoorbeeld in de lobby van jouw organisatie. Een beeldvanger pur sang!

3d Doodle tekenen Ramon Bruin

Beeld: Ramon Bruin