Venues

Singer Laren is klaar voor de toekomst; het museum vol mogelijkheden

Een museum dat houdt van evenementen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Met de opening van de nieuwe Nardinczalen op dinsdag 8 maart 2022 heeft Singer Laren haar grootschalige verbouwingen afgerond. Eén (locatie)bezoek en je bent gegarandeerd verkocht.

Wat is dit museum op prachtige wijze gerenoveerd en klaargemaakt om naast haar rol als theater en museum ook veel type events te hosten. Dat kan niet elk museum zeggen!

National league spelen

In gesprek met Karen Kuhbauch, Hoofd Commerciële Zaken, blijft één ding wat ze zegt de hele tijd hangen: “We zijn het provinciale museum door deze verbouwing echt ontstegen. We spelen mee in de national league.” Het moet gezegd; daar heeft ze gelijk in, want met de drie extra museumzalen, de totaal vernieuwde theaterzaal met 400 stoelen en de verduurzamingen van de hele locatie straalt Singer Laren.

Singer Laren - diner met grote boeketten op tafel
Diner tussen kunst bij Singer Laren

Voor uiteenlopende evenementen

Singer Laren weet vooral te verrassen door de diversiteit aan mogelijkheden. Of je nou een congres organiseert, gasten uitnodigt voor een productpresentatie, een vergadering bijwoont of culinair wilt genieten. De nieuwe Nardinczalen zijn dusdanig voorbereid met alle benodigde faciliteiten dat hier heel gemakkelijk presentaties, modeshow of uitgeserveerde diners tot 100 personen kunnen plaatsvinden.

In de naastgelegen Tuinkamer, inclusief eigen keuken, toiletten en garderobe kan je naast uitgebreide vergaderingen ook tot in de late uren doorfeesten op live of DJ muziek.

Vanuit de Tuinkamer kijk je uit op de tuin (duh!) waar je gebruik kunt maken van het terras of kunt genieten van de prachtig ingerichte beeldentuin. Dat is nog eens ontspannen tussen de inhoudelijke sessies. Of wat te denken van kampvuursessies of de exclusief huur van een avond uit de zomerprogrammering in de tuin?

Ook backstage is alles ingericht voor jouw event. Er is een grote loading dock, een flinke opslagruimte, krachtstroom en ook water en afvoer. Inderdaad, alle faciliteiten zijn aanwezig om van jouw event voor en achter de schermen een succes te maken.

Singer Laren Nardinck zalen

Kunst als metafoor voor jouw event

Wat je bij Singer Laren ook organiseert, continue word je omringd door prachtige kunst. De wisselende tentoonstellingen zijn uitermate geschikt als haakje voor de introductie van je product of dienst. Ondernemerschap en creativiteit zit dit museum in zijn DNA.

Vanaf september draait de tentoonstelling De Nieuwe Vrouw die het verhaal vertelt van de veranderende maatschappelijke posities van vrouwen, gereflecteerd in de Nederlandse kunst van de 20ste eeuw. Een dankbare vertaling richting vrouwelijk ondernemerschap of maatschappelijke thema’s in bredere zin zoals emancipatie, wetgeving of macht. Uiteraard zijn rondleidingen mogelijk!

Kortom, net als de kunst krijg jij bij Singer Laren alle ruimte om te schitteren.

Beeld: Singer Laren / Wildschieters