FLASHBACK FRIDAY | Rebranding of product launch? Presenteer het als een pannenkoek!

De technologische vooruitgang in Neerlands meest traditionele lekkernij

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
HEADER - Print je pannenkoek - eten - pannenkoek - op maat

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Print je pannenkoek (origineel artikel 14 januari 2020). Van letters tot logo: in de pannenkoeken van Print je Pannenkoek komen het nuttige en het aangename samen!

Je hebt een nieuw product of logo? Lekker! En je hebt de keuze gemaakt je rebranding tijdens een live event te presenteren, of een live product launch op touw te zetten? Slim! Om je verhaal een beetje meer smaak en beleving te geven, kun je een pannenkoek in vliegen.

Sander van Mook, samen met vrouw Lilly van Reem chef achter dit creatieve cateringconcept voor zakelijke events, praat graag over zijn pannenkoeken!

Een 2d-printer met een 3d-effect

Print je Pannenkoek is echt een belevingsconcept. Genieten van de moderne techniek en lekker eten tegelijk. Leuke, verrassende en vlot geproduceerde happen die ontzettend breed toepasbaar zijn.” Hun rijke portfolio onderschrijft dit. Van zakelijk ontbijt tot vertreksnack naast de dansvloer en alles ertussenin. “We werken met verschillende kleuren, er is zoveel mogelijk! Juist door dat kleurgebruik creëren we diepte en een echt 3D-effect.” Door het gebruik van die high tech printer in combinatie met een human touch, worden logo’s, producten en iconen vlijmscherp uitgebeeld.

HEADER - Print je pannenkoek - eten - pannenkoek - op maat

De perfecte productie

Belangrijke toevoeging is de sterke mate van schaalbaarheid. “Wil je de printer live in actie,  dan maken we alles onder de printer. Een bezoeker kijkt echt mee hoe de printer de kleinste details verwerkt. Wil je grotere volumes, dan werken we als een geoliede machine samen in een ware productieshow: de printer print de outlines, de afbeelding wordt gevuld door een collega en een derde collega neemt het bakken voor rekening.” Een perfecte productie voor het perfecte plaatje!

Print je pannenkoek - eten - op maat - food

Van dertig naar driehonderd pannenkoeken

Een gemiddelde pannenkoek heeft een doorsnede van 20cm. Bij de live productie worden er gemiddeld dertig per uur gebakken (wanneer er 1 persoon op locatie staat, maar ook dit is op te schalen). Voor de productieshow geldt dat er enkele honderden per uur gebakken kunnen worden. “We maken ook ‘hapjes’; pannenkoeken in de vorm van croissants, ijsjes, kopjes koffie, etc. Deze zijn aanzienlijk kleiner en kunnen in nog grotere aantallen worden opgeleverd.” Erg fijn natuurlijk, want niets vervelender dan hangry bezoekers die worden afgeleid door een lege maag!

Beeld: Print je pannenkoek