Flashback Friday: Artistic Crêpe: pancake art voor kids

Alsjeblieft, een Spongebobpannenkoek!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiration - Artistic Crêpe - pannenkoeken - food -

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Artistic Crêpe (origineel bericht gepubliceerd op 5 september 2019)

Pannenkoeken & kids: een gouden combinatie. Maar waarom zijn ze altijd rond? Dat kan toch veel origineler? Zoiets moeten ze gedacht hebben bij Artistic Crêpes. Hun crêpekunstenaars toveren de goeie ouwe pannenkoek om tot een wel heel kunstige versie. Niet onbelangrijk: ze zijn ook nog eens hartstikke lekker.

Binnen no-time ligt er een kleurrijke olifant, draak of zeemeermin op je bord. Artistic Crêpe is te zien op de Parade, de Rollende Keukens en… binnenkort op jouw (kids)event?

LEES OOK: Doen jullie dat expresso of is dit echt koffie verkeerd?

De keuze is reuze

Met gekleurd pannenkoekenbeslag worden de meest mooie en kleurrijke pannenkoeken voor je neus gemaakt. Jij bepaalt wat er gemaakt wordt, the sky is the limit! Dit is kidsentertainment op z’n best. Simpel maar origineel, fantasierijk en vrolijk. Het brein achter Artistic Crêpes is Hotmamahot. Je weet wel, die van die lekkere Aziatische gerechten op de Parade.

event inspiration - Artistic Crêpe - pannenkoeken - food - 4

Caviaraces en raket schieten

Maar er is meer. Want naast hun artistieke pannenkoeken doet Hotmamahot nog veel meer. Wat dacht je van een huifkar experience? Stap met je +1 in een ieniemini huifkar en beleef een dolle rit, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Een paar minuten later sta je als herboren buiten. Ook verzorgt Hotmamahot diverse workshops, zoals een workshop raket schieten, waarin je in een handomdraai van een petfles een raket maakt. Daarna: lanceren maar! Een hilarische peuter cavia race boeken kan ook,inclusief doolhof, zandbak en soepstengels. Check it out! 

Beeld: Artistic Crepe