Communication

Quizzzit / Q-Broadcasting met toevoeging Victor Mids aan directie klaar voor toekomst van quizzen en tv-formats

Are you ready to Qreate?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Quizzzit is de grootste aanbieder van interactieve quizzen in Nederland. Grote kans dus dat jij in het verleden aan een quiz hebt meegedaan of een live of online quiz hebt geboekt voor een evenement. (Iets) Minder bekend is Q-Broadcasting; de livestream studio van dezelfde drie eigenaren Mitchell Janssen, Maurice Meijer en Pim Bertens.

Nou ja… vier ondernemers, want sinds korte tijd is illusionist Victor Mids de nieuwe mede-eigenaar van de twee genoemde bedrijven. En dat biedt enorme kansen voor jou als event manager of event professional.

Victor’s Visie

Victor is geen onbekende voor de heren. Jaren geleden is een vriendschap ontstaan die al snel op zakelijk vlak opvolging kreeg door de toevoeging van de live en online MINDHACK QUIZ waarin Victor de hoofdrol speelt en waar hij gasten met illusies en mindtricks het hoofd op hol brengt.

Met veel succes, mede door Victor zijn achtergrond in succesvolle tv- en theaterformats, is het de meest geboekte quiz. Fast forward naar 2022 en het door Victor inkopen in de onderneming staat symbool voor de enorme potentie dat het bedrijf heeft. Met name op het gebied van streaming en tv-formats. Huh, waar komt dat ineens vandaan?

Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio

Udenhoutse streaming studio met Hilversumse kwaliteiten

Dat zit als volgt… de online module voor de quizzen bestond al ruim voor corona, maar werd weinig afgenomen. Dat veranderde volledig door het thuiswerkadvies en alle beperkingen die tijdens corona werden opgelegd. Slim als ‘ze daar in Udenhout’ zijn kwam het initiatief om meerdere streaming studio’s te ontwikkelen. Zo kon Quizzzit op professionele wijze haar online quizzen uitoefenen.

Al snel werd echter duidelijk dat de aanwezige studio’s en het bijbehorende team nog veel meer in hun mars hebben, getuige de succesvolle formats voor online events die ze organiseerden voor tal van opdrachtgevers. Hoe dat komt?

Het is een combinatie van veel opgedane kennis, super ervaren personeel dat naast het Media Park ook graag voor Q-Broadcasting werkt en bijna overcomplete facilitaire voorzieningen waardoor je volledig wordt ontzorgd. Dat ‘ze bij Q-Broadcasting’ verstand van zaken hebben, blijkt wel uit het feit dat ze een eigen tv-format hebben ontwikkeld (Bulls & Bears) dat vanuit de studio wordt opgenomen en wordt uitgezonden op RTL 7 en RTL Z. Nice!

Q Broadcasting studio

All out for all in prijs

Of je nou een online event wilt organiseren, een online training wilt geven, een webinar wilt hosten of simpelweg televisie wilt maken; dit bedrijf helpt je vanaf het eerste contactmoment!

En het mooie van dat alles; voor een all-in prijs waar je niet alleen een volledig gefaciliteerde studio tot je beschikking hebt, maar waar je ook gebruik mag maken hun eigen webcast platform, zodat je alles bij één partij kunt onderbrengen. Check hier de Q Broadcasting brochure voor meer informatie.

Succes… ehhh magie verzekerd dus. Zeker nu Victor het al sterke team heeft versterkt met zijn creatieve kennis.

Beeld: Quizzzit / Q-Broadcasting