Q Broadcasting studio's

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Q Broadcasting studio

Q Broadcasting is een mediabedrijf in Brabant dat zich op een geheel eigen wijze gespecialiseerd heeft in het verzorgen van tv-uitzendingen en online webinars. Het beschikt over supermoderne studio’s voorzien van de allernieuwste technieken, decors en features.

Door de grote flexibiliteit van de in het complex aanwezige studio’s kunnen er naast de normale webinars ook grootschalige online events gehouden worden. Zo hebben ze er recent het 100 jarige bestaan van supermarktketen Jumbo georganiseerd. Waarbij het online vieren van dit jubileum gecombineerd werd met een live-Quizshow in een tot ‘Jumbo Feestlocatie’ omgebouwde studio.

Naast het faciliteren van online event-uitzendingen is Q Broadcasting ook volop bezig met het maken en uitzenden van zelf gecreëerde tv formats.  Zo maken ze sinds september 2021 de wekelijkse televisieproductie ‘Bulls & Bears’, die via RTLZ & RTL7 wordt uitgezonden en ook terug te vinden is op hun video-on-demanddienst.

Q Broadcasting studio
Sogeti Kick-off 3 Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Regie Q Broadcasting studio
Sogeti Kick-off 2 Q Broadcasting studio

In het studiocomplex in Udenhout (vlakbij Tilburg) vind je dan ook werkelijk álles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met jouw eigen unieke online event. Waarbij je meteen ook het voordeel ervaart van het werken met remote camera’s in de studio’s. Want je wordt niet omringd door cameramensen en je kunt zo dus zelf een passende en rustige omgeving creëren waar je ontspannen te werk kunt gaan. Iets wat het eigen project altijd ten goede komt.

Die gemoedelijke sfeer vind je overigens ook terug in de opzet van het gehele Q Broadcasting studiocomplex. Zo vind je er onder andere een ruime loungeruimte, waarvandaan ook meteen meegekeken kan worden met de opnames. De kantoor- en vergaderruimtes zijn beschikbaar voor productiewerkzaamheden, en naast meerdere regieruimtes is er ook gedacht aan een ruim opgezette visagie ruimte.

Talkshowsetting Q Broadcasting

Kortom; Q Broadcasting is van een bedrijf waarbij voorheen vooral de focus lag op online quizzen, uitgegroeid tot een volwaardig multimediabedrijf. Waarbij er naast het maken van de eigen televisieprogramma’s ook nog volop ruimte is voor het organiseren van unieke en op maat gemaakte bedrijf events!

Are you ready to Qreate?

Doeken studio Dunea huiskamer Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio1
Talpa - Movies Explained Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Q Broadcasting studio
Huiskamersetting Q Broadcasting
Doeken studio Samsung spelshow Q Broadcasting studio
Bostik Q Broadcasting studio
Bar Bulls&Bears Q Broadcasting

Kenmerken

  • Allernieuwste techniek, decors en features
  • Brabantse gezelligheid
  • Werken met professionals uit de mediabranche
  • Hele goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Hilversum van Brabant

Eigenschappen

  • Algemeen
    Studio faciliteiten Studio setting