QUIZzzIT: Grootste quiz-leverancier voor events door continue drang naar innovatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
QUIZzzIT - Activities - 100% NL 2E - Pim Bertens

Acht jaar geleden begonnen met pen en papier, is QUIZzzIT, via drukknoppen met zwaailichten, beland bij strak vormgegeven, kleurrijke stemkastjes. Gecombineerd met een indrukwekkende verzameling quizen en een hoog belevingsniveau, staat deze organisatie garant voor een paar uur competitief plezier!

QUIZzzIT - Activities - Pim Bertens Stemkastjes en kaartjes
QUIZzzIT - Activities - - 100%NL 1E - Pim Bertens
QUIZzzIT - Activities - Pim Bertens 06
QUIZzzIT - Activities - Pim Bertens - De IJzeren Man Vught 05

Overal is een prikkel aanwezig

Mensen willen winnen en van dit gegeven maakt QUIZzzIT dankbaar gebruik. Niet alleen met themaquizen voor het kroegcircuit, maar ook met De Grote Bedrijfsquiz, speciaal ontwikkeld voor organisaties. Met een kwalitatief hoogwaardig programma vol ludieke vragen, verrassende filmpjes en een energieke quizmaster. Het netwerk van de eigenaren reikt tot in televisieland en zodoende werd enkele jaren geleden aan onder meer Danny Rook, bekend regisseur van programma’s op SBS en RTL, gevraagd de quiz kritisch onder de loep te nemen. De conclusie; deelnemers moeten continu geprikkeld worden.

Energie van begin tot eind

Naar dat advies is geluisterd, met succes, getuigen de vele positieve reacties van deelnemers en opdrachtgevers op De Grote Bedrijfsquiz. Het geheim: starten en eindigen met een muziekfragment, diverse animaties, filmpjes van BN-ers die vragen stellen, minigames en afwisseling in meerkeuzevragen, weddenschappen en vragen die door het nodig hebben van hints steeds minder punten opleveren. Dat alles onder bezielende leiding van een enthousiaste presentator die de deelnemers er actief bij betrekt.

QUIZzzIT - Activities - Pim Bertens - De IJzeren Man Vught 03
QUIZzzIT - Activities - Pim Bertens - De IJzeren Man Vught 02
QUIZzzIT - Activities - Pim Bertens - De IJzeren Man Vught 04

Op maat voor jouw event

De Grote Bedrijfsquiz krijgt nòg meer herinneringswaarde door hem te personaliseren voor de organisatie. Dit kan door het integreren van op maat gemaakte vragen of het inzetten van een passende BN-er als quizmaster. Maar denk ook eens aan de mogelijkheden om de quiz te gebruiken als tool om, achter de schermen, te beoordelen of deelnemers nog bijscholing nodig hebben. Een laagdrempelige manier om een serieus onderwerp te belichten tijdens een congres of seminar.

QUIZzzIT gaat voor het beste resultaat en wordt graag uitgedaagd tot het anders inzetten van de quiz; zo blijft deze aanbieder ook in de toekomst toonaangevend op quiz-gebied.

Kenmerken

  • Quizzen met stemkastjes
  • Groepen tot 7.000 personen
  • Indien gewenst alles op maat
  • Mogelijkheid om in twee talen tegelijk te quizzen

Eigenschappen

  • Soort teambuilding
    Fun & Games (Paintball, Bowlen, Lasergamen, Escape room, Minigolf etc) Mindgames Quiz