Food & Drinks

Op het Zomer Barbecue Festival van Advance Events straalt iedereen van plezier!

Zomerfeest op eigen bedrijfsterrein

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Na twee jaar ‘niets mogen doen’ willen veel organisaties hun waardering uitspreken aan de medewerkers (en diens gezinnen). Na het cadeautje wat naar huis opgestuurd werd of de foodtruck die als verrassing bij de entree stond, is het nu tijd om echt ‘all out’ te gaan!

Advance Events springt slim in op deze behoefte met haar nieuwste concept: het Zomer Barbecue Festival. Een totaalconcept waarin het bedrijfsterrein in festivalsferen wordt omgebouwd en gasten een echte BBQ-experience beleven. Fun voor jong en oud… en dat ook nog eens WKR-technisch heel interessant. Wat wil je nog meer?!

Zomer Barbecue Festival

Zie je het al voor je: stretchtenten of pagodetentjes, zwarte olievaten met prikverlichting, een grote houten festivalbar, statafels, knusse zitjes en lampionnen in de bedrijfskleuren. Die parkeerplaats op kantoor heeft er nog nooit zo sfeervol uitgezien! En dan heb je de ‘smoking hot’ barbecue experience nog niet gezien, want als ze bij Advance Events praten over een BBQ-experience, dan is het ook echt een beleving!

Verwacht geen lullige gasbarbecues vol smakeloze gerechten, maar heuse eyecatchers zoals de Oklahoma BBQ-smoker, de Ofyr vuurschaal en stoere Green Eggs. Hierop wordt gegrilld, gestoofd en langzaam gegaard door stoere BBQ-liefhebbers… inclusief hipster baardje en leren schort.

Advance Events zomer bbq festival

Festivalplein in zomersfeer

Eén belletje is genoeg om dit complete event te laten organiseren door Advance Events. Logisch, want dit eventbureau kan de hele sfeer en ambiance verzorgen, omdat ze alles in eigen beheer hebben dankzij het aanwezige label ‘Festival op het Bedrijf’. In het magazijn ligt voor ongeveer 1.000 personen aan festival look en feel. Hoe handig is dat!

Wil je de gasten écht verwennen, dan regel je als bedrijf ook uniek festival entertainment. Van een DJ die de lekkerste hits draait tot een live-artiest die tussen de mensen optreedt. Of wat te denken van side-entertainment, zoals een fotobusje, de kroegcaravan of de ballenbakcamper.

Dit concept is geweldig als XXL vrijmibo, maar juist ook supergaaf voor gezinnen tijdens open dagen of een familiedag. Advance Events… stook die barbecues maar vol, want wat ons betreft is het tijd voor het Zomer Barbecue Festival.

Advance Zomer bbq festival - foto Twycer
Advance Zomer bbq festival - foto Twycer
Advance Events zomer bbq festival
Advance Zomer bbq festival - foto Twycer
Advance Zomer bbq festival - foto Twycer

Beeld: Advance Events & Twycer