De bazen onder het mobiele entertainment

Business meets pleasure, let’s funk it up!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Camperbaas - acts - entertainment - festival - ballenbak - disco - camper - 3

Bas schreef een tijdje terug over ShowKees2019. Ik was daar ook aanwezig en werd meteen enthousiast van de aanpak en toffe entertainment die er stond. Vooral Camperbaas sprak mij enorm aan. Deze funky campers mogen niet in jouw creatieve brein ontbreken bij de conceptontwikkeling van een nieuw speels event, waarbij vrolijke deuntjes en fun de boventoon voeren.

Schudden maar in deze discocamper

Zie je hem al op jouw event staan shinen? Deze vrolijk gekleurde eyecatcher is de kleinste mobiele club van Nederland en heeft plaats voor 20 baasjes. Geloof me, wanneer deze bus op jouw event is geparkeerd is het feest direct begonnen. Wat een plaatje!

Je kunt in de bus verschillende feestjes organiseren. Zo kun je denken aan een vier minuten feestje, waarbij de DJ vanuit de douchecabine de ene na de andere hit instart. Erin, LOS gaan en eruit. Oja en zo hard mogelijk springen, want de bus bounced graag met zijn bezoekers mee. Kan je geen genoeg krijgen van het ‘bouncen op die beat’, dan gebruik je hem toch als all day/all night-partyvan. Deze kleinste en meest intense venue van Nederland blijf je nog lang herinneren.

Camperbaas - acts - entertainment - festival - ballenbak - disco - camper - 2

Mobiele ballenbak op jouw bedrijfsfeest

Ja ja, ik hoor je al denken… Ballenbak? Ik, daarin? Ben ik daar niet te oud voor? Zeker niet! Soms is het heerlijk om even alle gedachtes en vooroordelen over boord te gooien. Deze ballenbak is voor alle leeftijden. Daag jouw eventbezoeker uit om binnen één minuut de zilveren of gouden bal te vinden, met de kans op een mooie prijs. Je weet het hé, wij Nederlanders houden van gratis en winnen, dus ben jij de echte winnaar als je met deze activatie, nieuwe relaties voor je bedrijf wint.

Maar geloof me, ook zonder ‘gouden vondst’, geeft deze activiteit je ontzettend veel energie. Voel je als een kind bij de McDonald’s, maar dan zonder het geplas. Deze camper is niet alleen leuk om in te zetten op een beurs als activatie, maar ook gaaf op een festival of personeelsevent.

De ballen,
Britt

Camperbaas - acts - entertainment - festival - ballenbak - disco - camper - 4

Beeld: Camperbaas