Advance Events combineert creativiteit en hospitality met no nonsense aanpak

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Advance Events_Evenementenbureau - personeelsevenementen - zakelijke evenementen - publieksevenementen (2)

Je hoeft maar dertig seconden met eigenaar Arie Brouwer te spreken om te weten wat je aan hem, en daarmee Advance Events, hebt. Je voelt het oprechte enthousiasme in ‘het vak’ en de behoefte om een warm nest te creëren voor klanten, collega’s en toeleveranciers. Ongetwijfeld het resultaat van werken in een familiebedrijf. Hospitality zit in zijn bloed en draagt hij over aan zijn team. Met bijzondere evenementen als gevolg waar klanten nog jaren over napraten… en steeds weer voor terugkomen!

Advance-Events_Disco-feest-scaled.jpg

Allround evenementenbureau

Waar menig bureau alle benodigdheden voor een evenement inhuurt, mag je Advance Events gerust een allround evenementenbureau noemen. Waarom? Als één van de weinige eventbedrijven in Nederland, koos zij ervoor veel materiaal, middelen en voorzieningen in eigen beheer te nemen. Dus iets tekortkomen tijdens een event is er hier niet bij!

Familiebedrijf met Rotterdame roots

Bij Advance Events zijn ze van het kaliber ‘niet lullen, maar poetsen’. Verwacht hier geen opsmuk, maar een team wat keihard werkt om jouw feestelijke evenement extra feestelijk te maken. Niet alleen in uitvoer, maar ook in de samenwerking. Daarin kenmerkt zich het familiebedrijf in gastheerschap, want gasten blij maken en opdrachtgevers ontzorgen staat hoog in het vaandel. Tel daar creativiteit en een bak aan kennis in fun events bij op en je weet één ding zeker; je legt hier met veel plezier jouw aanvraag neer voor een onvergetelijke ervaring.

Kansen zien

Het team van Advance Events heeft een goed oog voor kansen. Samen met Arie wordt altijd gekeken hoe hulpvragen van opdrachtgevers kunnen worden beantwoord.

Maar ook in het label Festival op het Bedrijf waarin festival op eigen bedrijfsterrein worden georganiseerd of Event@Home Box waar al meer dan 100.000 leuke borrelboxen zijn verstuurd. Precies, het ondernemerschap zit diep in het DNA van het bedrijf geworteld. Daar pluk jij als opdrachtgever de vruchten van, want wij weten zeker dat het team er alles aan doet om ook van jouw eventaanvraag een daverend succes te maken!

Kenmerken

  • No-nonsense familiebedrijf
  • Veel kennis en creativiteit in huis
  • Gastheerschap hoog in het vaandel
  • Veel materiaal en middelen in eigen beheer

Eigenschappen

  • Specialisme
    Evenementenbureau Eventmarketing en Communicatiebureaus Online en hybride events

Artikelen over Advance Events