FLASHBACK FRIDAY | FestivalStories: de perfecte puzzel voor jouw communicatietraject

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
FestivalStories puzzel met foto erop als aandenken

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: FestivalStories. Het puzzelstukje in jouw communicatieplan. (origineel artikel 14 september 2020)

Heb je ooit een groep vrienden horen zeggen: ‘’Hé, zin om vanmiddag bij mij te komen puzzelen?’’. Nee toch? FestivalStories wil hier verandering in brengen, door festivalgangers hun favoriete herinnering per post te laten ontvangen en op te lossen!

Hartstikke leuk, maar wij zien meer mogelijkheden, juist ook voor de corporate events.

FestivalStories zorgt perfecte herinnering

Het idee van FestivalStories is afkomstig van Jasper Kersten en Shirin Saffari. Vrienden met een gezamenlijke hobby: het bezoeken van festivals. Die werden echter allemaal uit de agenda geschrapt. Om de tijd te doden begonnen ze onder meer met puzzelen en dat leidde tot FestivalStories. Jasper: “We baalden enorm dat het festivalseizoen dit jaar niet doorging. Zoveel mooie herinneringen worden op festivals geboren! Daar wilden we graag iets mee doen.”

Weg met de traditionele puzzeldoos. De verpakking is volledig onderhanden genomen en kan helemaal in huisstijl gebrand worden, inclusief personalisering. En geen dure pakketpost, want de puzzel schuift gemakkelijk door de brievenbus. Nice!

Ontbrekende puzzelstukje in jouw communicatieplan

Tof zo’n puzzel van je vrienden, maar volgens ons is het veel spannender om het in te zetten bij een zakelijke bijeenkomst, buiten de gangbare aftercommunicatie als herinnering aan een prachtig feest.

Wat te denken van een internal branding traject waarin je in de puzzel-uitnodiging al duidelijk maakt dat alle medewerkers onderdeel zijn van het geheel. Of verstuur voor een personeelsfeest de puzzel in delen naar je medewerkers, zodat ze beetje bij beetje achter de datum, het thema en het programma komen. Dat geeft gegarandeerd volop reuring! Ook leuk is om iedereen één puzzelstukje op te sturen als toegangsbewijs voor het event en zorg dat gedurende het event de puzzel door de gasten in elkaar wordt gezet. #postcorona

Het stigma van puzzelen is tijdens de lockdown wel verbroken, dus waarom niet doorvoeren in de zakelijke omgeving? Wie weet is FestivalStories het missende puzzelstukje in jouw traject!

Beeld: FestivalStories