Mr Beatz is de ideale mobiele act voor doorstroomlocaties

Plug & Play, zing (in jezelf) mee!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Mr Beatz zanger en entertainer

Veel aanbieders van entertainment beleven een pittige periode. Hoe graag ze ook willen; hun entertainment is niet geschikt om op 1,5 meter afstand te worden beleefd of kan helemaal niet plaatsvinden vanwege de strenge maatregelen die door de overheid zijn opgelegd.

Dan heb je als aanbieder het geluk aan je zijde als je act ook uitermate geschikt is voor de zogenoemde doorstroomevents. Een goed voorbeeld daarvan is Mr Beatz, de muzikale act die zich door de menigte (als je daar nog van mag spreken) begeeft.

Sfeer op gepaste afstand

Deze stoere verschijning gaat cruisend in zijn gepimpte Mercedes door de straten op zoek naar (h)erkenning. Alle muziekstijlen komen voorbij; van ballads tot up tempo en alles er tussen in. Het gouden keeltje van deze entertainer zorgt dat er meteen de juiste sfeer ontstaat. Voorbijkomend op een buitenevent, een beurs of een andere doorstroomlocatie, kan je een glimps opvangen voordat hij weer verder rolt om andere gasten muzikaal te vermaken.

Hoor jij binnenkort vanuit de verte nummers als Disco Inferno, Your Song of This Is What It Feels Like voorbijkomen, dan kan je er donder op zeggen dat enkele seconden later Mr Beatz langsrijdt.

Mr Beatz typetje zanger op mini Mercedes tijdens optreden

Beeld: Mr Beatz / Het Vermaak