Entertainment ideeën

Entertainment ideeen - reuzenrad - event - inspiratie - vlaggenljn

Het event zal er gaan komen, het staat met grote letters in de kalender, maar heb je ook genoeg ideeën voor de invulling van het entertainment? Het is de bedoeling dat je het congres, event of festival van het jaar neerzet, maar hoe kom je aan inspiratie om met entertainment flink uit te pakken (of juist heel subtiel voor vermaak of verstrooiing te zorgen)? Je zoekt naar eventcases en naar acts, of misschien wel naar bureaus die je verder kunnen helpen aan ideeën voor jouw eerstvolgende highlight op de agenda!

Entertainment ideeën

Dan kun je nu rustig ademhalen, je bent er al! Op Event Inspiration word je gevoed met een bulk aan ideeën voor entertainment van een event, een festival, een congres, een productpresentatie, catwalkshow, seminar of personeelsfeest. You name it, we inspire you! De redactie, ofwel eventjunks uit het vak, reiken je graag de leukste tips aan om onderscheidend te kunnen zijn met acts & entertainment; wordt het Kevin the Container Entertainer als openingsact? Een spreker die de hele zaal opzweept, een muzikaal hoogstandje in een intieme setting of gaan de Koorbazen je gasten verbazen?

Boards aanmaken, zoveel als je wilt

Je vindt deze en tig andere tips onder andere op de homepage en in de rubrieken Gespot & Snacks. Maak het je zelf dus makkelijk en laat alle inspiratie maar op je af komen. Scroll lekker door de pagina’s, maak een eigen event-board aan in Boards en sla er zoveel op als je wilt. Op zoek naar ideeën voor de invulling van entertainment? Maak bijvoorbeeld een ‘Entertainment-Board’ aan. Zoek je daar ook meteen de lekkerste en meest creatieve catering bij? Maak dan een ‘Catering-Board’ aan, en ga zo maar door. Zo heb je heel overzichtelijk en in een handomdraai shortlists voor jouw volgende event.

Company Guide; daar vind je alle adresjes!

Leuk, al die entertainment ideeën, maar wie gaat het vervolgens concreet maken en uitvoeren voor je? Ook daar hebben we aan gedacht! In de Company Guide vind je namelijk alle relevante adresjes! Van locaties en cateraars tot creatieve event agencies en artiesten en alles daartussen. Je doet inspiratie op, je selecteert in je Boards en je vindt ook nog eens de partijen die je verder kunnen helpen. Kortom, geen idee, of juist heel veel ideeën? Klik snel door naar Event Inspiration voor de start van jouw event.

Fotocredits: Pascale Amez (via Unsplash)