Festivalzomer gered door on demand Drive-in Festival

Nieuw platform zorgt voor festivals deze zomer

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Camperbaas - acts - entertainment - festival - ballenbak - disco - camper - 4

Het feit dat er deze zomer geen festivals of grootschalige events zijn is een enorme teleurstelling voor mening ‘live-fan’. Niets lekkerder dan samen met vrienden met een drankje in de hand onder de zon te genieten van heerlijke muziek. Maar wacht niet langer, want Drive-In Festival zorgt voor een zomer vol (mini)festivals.

Initiatiefnemer is Camperbaas. We schreven al eerder over zijn toffe mobiele (dans) entertainment. Dat was al leuk, maar nu is hij helemaal een eindbaas!

Custom made festival op jouw (privé) locatie

Nu alle grote evenementen met een landelijke uitstraling tot 1 september gecanceld zijn, biedt het bedrijf festivalfans alsnog de kans op een ultieme festivalbeleving. Het grote verschil? Een festival op maat conform de huidige RIVM-richtlijnen op eigen (privé)terrein én in de buitenlucht. Particulieren of bedrijven vervullen via het platform van Drive-In Festival zelf de rol van organisator en stellen aan de hand van drie stappen hun eigen persoonlijke festival samen:

1. Kies een mobiele stage
2. Bepaal de line-up
3. Selecteer de acts en props

Bedrijfsborrel, verjaardag, bruiloft of privé festival

Uiteraard volgt Drive-In Festival de richtlijnen van het RIVM. Om die reden moet de zelfgekozen locatie op eigen terrein in de openlucht zijn. Voor een festival met maximaal 30 personen moet het terrein minimaal 120 m2 beslaan om 1,5 meter afstand onder de bezoekers te waarborgen en worden strikte hygiëne maatregelen getroffen.

Indien de aangekondigde versoepeling op 1 juli wordt doorgezet, groeit het festival mee tot een beleving dat geschikt is voor een groep tot maximaal 100 personen. Ook aan de buren is gedacht. Drive-In Festival maakt gebruik van het silent disco principe om geluidsoverlast te voorkomen. Camperbaas verzorgt geen consumpties, maar werkt op dit gebied samen met een brede selectie aan food & beverage trucks.

Meld je aan als leverancier voor Drive-In Festival

Wij houden van sharing the bright side of live. Goed dus om te horen dat ‘ze’ bij Drive-In Festival op zoek zijn naar toeleveranciers die een bijdrage kunnen leveren aan de ultieme festivalbeleving. Van rijdende dj-stage tot ludieke acts, coronaproof allemaal uiteraard!

Beeld: Camperbaas