Food & Drinks

Met het gratis Vermaat EventMgzn ga je volle bak geïnspireerd het najaar in

116 pagina’s aan pure inspiratie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We hebben als Event Inspiration elke dag als doel om jou te inspireren op eventgebied. Maar gelukkig zijn er meer partijen die snappen hoe waardevol het is om event professionals te verrijken met ludieke kennis, mooie interviews en inspirerende content.

Laat dat maar aan Vermaat Groep over! Met hun EventMgzn (de klinkers waren vast op na het maken van het magazine) werp je een blik op de mogelijkheden in de evenementenbranche voor dit najaar. Wij lazen het van A tot Z en kunnen je verzekeren; het is het lezen meer dan waard!

Een bak aan digitale inspiratie

Het magazine, dat tweemaal per jaar door het horecabedrijf Vermaat Groep wordt uitgegeven, staat ook deze editie boordevol artikelen over evenementen. Zo wordt er voorbeschouwd op de World Padel Tour Amsterdam Open (jaja, padellen is helemaal hot!), teruggeblikt op de kunstbeurs TEFAF en een bezoekje gebracht aan verschillende nieuwe evenementenlocaties zoals Brasserie Zeven in Ouddorp en het Groote Museum in Amsterdam.

Tevens wordt er openhartig gesproken met Sander de Vries (eigenaar van Event Republic), vertelt firma Oogenlust over de decoratie van het najaar en geeft Lizette Lulofs-van Munster (Country Director Benelux bij Rituals) een rondleiding door House of Rituals.

Combineer al deze inspiratie met absolute eyecandy aan prachtige foto’s en dan snap je dat Vermaat Groep niet voor half werk is gegaan. Wow!

Vermaat EventMgzn - feest op dakterras - Rooftop_Sessions
Vermaat EventMgzn Estrella Damm Madrid Master Final 2021 Padel
Vermaat EventMgzn - diner met ronde tafels in grote zaal
foto Maurice Vinken (kleurstof.eu) Vermaat | Let’s Make It Yours Foto: Maurice Vinken / www.kleurstof.eu
ARTIS-GROOTE-MUSEUM-Vermaat EventMgzn

(Ver)maat houden

De moeite die in het magazine is gestoken is typerend voor Vermaat Groep. Het bedrijf is ooit begonnen als Utrechtse kruidenierswinkel en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste horeca- en evenementenbedrijven van Nederland. Het bedrijf is met  restaurants actief in ziekenhuizen en het bedrijfsleven, maar ook in het vrijetijdssegment. Zo is de organisatie verantwoordelijk voor restaurants als RIJKS*, Rouhi en Wils* in Amsterdam, Hemel & Aarde in Utrecht en NOK in Groningen. Ook verzorgt Vermaat alle horeca bij grote locaties zoals MECC Maastricht, ARTIS en het Spoorwegmuseum.

Met de labels Food Fantasies en Vermaat Partyservice is het bedrijf actief als cateraar van evenementen. Waar het eerste label breed ingezet wordt, focust het tweede label zich op de VIP-catering van grote sportieve en culturele evenementen. Enkele voorbeelden zijn de KLM Open en de Volvo Ocean Race. Enkele weken terug stond Vermaat Partyservice volledig in het teken van de Formula 1 Dutch GP, dat met 40.000 gasten in drie dagen één van de meest uitdagende projecten tot dusver was.

Check hier snel het Vermaat EventMgzn, zodat je helemaal bij bent voor de komende maanden.

Vermaat EventMgzn cover

Beeld: Vermaat Groep, Huub Keulers en Maurice Vinken (kleurstof.eu)