It's a wrap: ons tweede Padel, Pils & Pizza-event zit er op!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Banner Padel Pils Pizza

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst ons PPP-event. Dat was een topdag vol enthousiaste en (semi)sportieve vakgenoten. Op maandag 10 oktober kon iedereen opnieuw strijden voor de inmiddels al begeerde Gouden Pizzasnijder.

EventInspiration - PadelPilsPizza | © Tycho Müller | tycho.photo

Wow, wat hebben wij gisteren genoten van Padel, Pils & Pizza. Samen met een prachtige groep gewaardeerde partners en relaties werd er flink gezweet, genetwerkt en genoten! het was een heerlijke middag die uiteindelijk pas laat in de avond eindigde. #iemandmoethetlichtuitdoen

Hebben je de aftermovie en foto’s gezien? Wedden dat je daarna zo jaloers bent dat je volgend jaar ook mee wilt doen? Inderdaad, in oktober 2023 is het wellicht jouw kans om de gedoodverfde winnaars Michel Van Wakeren ( Chase – Brand Activation ) en Berry Burgemeester (The Fabulous Shaker Boys) van de troon te stoten, want inmiddels hebben ze al twee gouden pizzasnijders veroverd!

Ook in de midden- en beginners categorie werd hard gestreden om deze begeerde prijs met achtereenvolgens Joos van Leeuwen en Mark van Loenhoutvan Live Legends en Jur Elders ( Uitjesbureau ) en Erik van Wilsum ( PromoPodium bv ) als winnaars. Congrats!

Compilatie winnaars Padel Pils Pizza 2022 - foto Tycho Muller Photography

Langs deze weg nogmaals dank voor de fijne samenwerking HAL22, Meisjes van de Wijn, Blijtanken, Tycho Müller – Tycho’s Eye Photography, Dames Draaien Door, IAMALEKSANDAR (Darren Gardner) en Cartoseat!

EventInspiration - PadelPilsPizza | © Tycho Müller | tycho.photo

Beeld: Tycho’s Eye Photography