Venues

Meesterwerken Kees van Dongen decor van jouw volgende evenement in Singer Laren?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Als je op de vraag ‘Hoe gaat het?’ te horen krijgt dat alle records qua bezoekcijfers dit jaar zijn verbroken en er vele evenementen worden georganiseerd, dan weet je dat ze het goed doen bij Singer Laren. En ook voor 2023 zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Van 17 januari tot en met 7 mei wordt er namelijk een grote tentoonstelling gewijd aan het werk van kunstenaar Kees van Dongen. Deze kunstschilder werkte samen met Picasso in een atelier en zijn werken zijn over de hele wereld terug te vinden. Althans… uitgezonderd begin 2023 wanneer je er voor naar Museum Singer Laren gaat!

Internationale allure

Singer Laren heeft begin 2022  haar grootschalige verbouwingen afgerond en is daarmee klaar voor de toekomst. Of zoals Karen Kuhbauch, Hoofd Commerciële Zaken, destijds zei: “We zijn het provinciale museum-karakter ontstegen. Nu spelen we echt mee in de nationale league.” Maar als we horen waar de werken van Kees van Dongen vandaan komen, dan denken we zelfs dat je daar Champions League van mag maken. Speciaal voor deze tentoonstelling gaat het museum zelfs zeven in plaats van zes dagen per week open en zijn tickets enkel met een tijdslot te koop. Inderdaad, ze verwachten er veel van!

Museum Singer Laren - expositiezaal

Een avond om naar uit te kijken

Overdag kunnen bezoekers genieten van het werk van Kees van Dongen. Maar wil jij exclusief met jouw relaties of medewerkers ervaren wat deze schilder zo uniek maakt, dan biedt Singer Laren avondopenstellingen aan. Combineer een unieke rondleiding in de tentoonstelling Kees van Dongen met een voortreffelijke diner tussen de eigen – even indrukwekkende – collectie van Singer Laren. Dan weet je zeker dat jouw gasten terugkijken op een geslaagde avond.

Museum Singer Laren - diner

Kleurrijke evenementen

Dat een event organiseren geen koud kunstje is, weten ze bij Singer Laren maar al te goed. Gelukkig snappen ze hoe ze jouw bijeenkomst onvergetelijk maken. Of dat nu met een meeting in de Tuinkamer is, een borrel in de Kas of een congres in het Theater. Singer Laren geeft kleur aan jouw evenement!

Ben jij benieuwd naar de tentoonstelling, kom dan vanaf 17 januari langs. Of nog leuker; op 11 februari is het Kees van Dongen-dag. Heet je ‘Van Dongen’, woon je in een Kees van Dongen-straat of kom je uit Dongen (ahum, ondergetekende bijvoorbeeld!) dan is jouw bezoek die dag gratis. Nice!

Museum Singer Laren workshop in expositieruimte
Museum Singer Laren gevel

Beeld: Singer Laren