Venues

Our House is geweldig EDM museum met overdaad aan techniek en special fx

Hier kan je 100% los met 100% branded events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Als je denkt dat ondernemers in de afgelopen jaar noodgedwongen stil hebben gezeten, dan heb je het mis getuige de opening van Our House; het EDM (electronic dance music) museum, club en eventlocatie in één. Op deze plek wordt je in een 75-minuten durende beleving volledig meegenomen in de geschiedenis van EDM, maar kan je net zo perfect jouw branded event organiseren.

Laat dat maar aan de state of the art-techniek (inclusief special fx) over, de diverse in te zetten zalen en het feit dat deze locatie met zijn talloze schermen volledig is te branden in jouw huisstijl. Wow!

De geschiedenis van de dancescene

De beleving start met de sterke opening waarin de geschiedenis van electronic music op energieke wijze wordt gedeeld. Om vervolgens zelf op interactieve wijze door deze geschiedenis te lopen. Van een spoedcursus mixen naar allerlei memorabilia van ‘de groten der aarde’. Als afsluiter ervaar je op de dansvloer een belachelijk flitsend slot waarin technische hoogstandjes voorbij komen en je onderdeel wordt van de show.

Op deze locatie komt jouw boodschap echt binnen

Deze modulair opgebouwde locatie is uniek in zijn soort. Alles is erop gericht om jou als bezoeker een optimale beleving te geven. Kosten nog moeite zijn hiervoor gespaard en dat ervaar je. De techniek is top notch, de beleving zit zeer strak in elkaar en de afwerking is van hoog niveau. Fijn voor daggasten van de experience, maar nog veel vetter voor jouw event! Met een paar drukken op de knop wordt Our Houseyour house’, met alle uitingen die je maar wilt. Waar? Op de 270 graden projectie én de vloerprojectie in de grote zaal én op de tig schermen in de andere zalen. Dat is een 100% branded event!

Our House - evenementenlocatie - club
Our House - evenementenlocatie - club
Our House - evenementenlocatie - museum - foto Maarten Nauw
Our House - evenementenlocatie - club
Our House - evenementenlocatie - club
Our House - evenementenlocatie - club

Energieke events zijn hier perfect

De experience in Our House begint en eindigt met een geweldig (visueel) spektakel. Als je het hebt over kippenvel, dan krijg je dat hier! Van een prachtige productlancering tot spectaculaire awarduitreiking of vet personeelsfeest… het kan hier allemaal, want naast de indrukwekkende technische faciliteiten heeft Our House ook veel praktische zaken in huis.

Zo is er een grote plenaire ruimte inclusief ‘tribune’-opstelling en zijn er diverse sfeervolle subruimtes. Daarnaast liggen er parkeergarages op steenworp afstand, stopt de metro en tram haast voor de deur en kan je met een boot op circa 50 meter aanmeren. Verder transformeert de locatie op donderdag tot en met zondag vanaf 23.00 uur tot een club, zodat je tot in de vroege uurtjes kunt doorfeesten met jouw gasten.

Wil jij na Netflix, Heineken, Gillette en JBL (om maar enkele namen te noemen) hier ook jouw event organiseren? Our House staat altijd voor je open! Sterker nog, als event professional mag jij de experience gratis met een collega beleven, zodat je live kunt ervaren hoe uniek deze locatie is. Meld je hier snel aan, want dit wil je beleven!

Beeld: Our House en Maarten Nouw